Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Οι Βραζιλιάνοι ψηφίζουν Ελλάδα - Τοπ προορισμός για τις διακοπές τους η χώρα μας

Την Ελλάδα ψηφίζουν ως αγαπημένο τους προορισμό οι Βραζιλιάνοι οι οποίοι μάλιστα θεωρούν όνειρό τους να καταφέρουν να επισκεφθούν την Ελλάδα κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Οι Βραζιλιάνοι ψηφίζουν Ελλάδα - Τοπ προορισμός για τις διακοπές τους η χώρα μαςΣύμφωνα με ανακοίνωση του Ελληνο-Βραζιλιανού Επιμελητηρίου η Βραζιλία σήμερα, βάσει των αναφορών των αρχών διαχείρισης των αεροδρομίων, έχει εσωτερική μετακίνηση περίπου 85 εκατομμυρίων ατόμων, εκ των οποίων 9,3 εκατομμύρια ταξιδεύουν στο εξωτερικό και μόνον 25.000 φτάνουν στην Ελλάδα.
«Καθώς η Ελλάδα ήταν το θέμα μίας δημοφιλούς κοινωνικής σειράς, παρουσιάζοντας τον γάμο μεταξύ Ελλήνων και Βραζιλιάνων, επιδεικνύοντας τους πολιτισμούς και τις κοινωνικές προκλήσεις στην ένωση των δύο χωρών, 200 εκατομμύρια Βραζιλιάνων έχουν την εικόνα των λευκών σπιτιών με τα μπλε παράθυρα στον ορίζοντα της βαθιάς θάλασσας. Η Ελλάδα λοιπόν, οφείλει να αναπτύξει το τουριστικό της προφίλ πέρα από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη με σύντομη επίσκεψη στην Ακρόπολη και τους αρχαιολογικούς χώρους, είτε στην άφιξη ή πριν από την αναχώρηση», επισημαίνει σχετικά ο πρόεδρος του Ελληνο-Βραζιλιανού Επιμελητηρίου, Κίμων Πάτκας.

Ο πρόεδρος του Ελληνο-Βραζιλιανού Επιμελητηρίου είχε συναντήσεις με επικεφαλείς αρμοδίων για τον τουρισμό φορέων της Βραζιλίας οι οποίοι του παρουσίασαν το Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης του Τουρισμού της Βραζιλίας με συγκεκριμένους τομείς, οι οποίοι τυγχάνουν ενδιαφέροντος Ελλήνων επιχειρηματιών.
Μεταξύ άλλων, αναζητήθηκαν κοινές δράσεις που θα μπορούσαν να προσελκύσουν Ελληνες επιχειρηματίες και επαγγελματίες, ώστε να συμμετάσχουν στην επιτυχή εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου της Βραζιλίας.
Στη βάση της αμοιβαιότητας το ΕΒΕΒΕ ζήτησε τη στήριξη του υπουργείου και των μέσων του για την ευρεία ενημέρωση του βραζιλιανού κοινού σχετικά με τους προορισμούς στην Ελλάδα και την αύξηση των αφίξεων Βραζιλιάνων επισκεπτών στην Ελλάδα σε 150.000.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !