Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Γυρίστε σε μία βδομάδα τις πιο διάσημες παραλίες της Κρήτης!!!

Γυριστε σε μια βδομαδα τις πιο διασημες παραλιες της Κρητης!!!
Σας παρουσιάζουμε τις 7 πιο διάσημες παραλίες του νησιού, σύμφωνα με το www.cretanbeaches.com, για να τις επισκεφτείτε. Βεβαίως, υπάρχουν αμέτρητες εναλλακτικές επιλογές, αλλά θεωρούμε ότι καλό θα ήταν να δείτε πρώτα τις πιο δημοφιλείς και να αφήσετε τα υπόλοιπα για την επόμενη φορά!

Το Ελαφονήσι είναι η πρώτη παραλία που....
πρέπει να επισκεφτείτε.



Τα γαλαζοπράσινα νερά, η ροζ άμμος και το απίστευτο τοπίο που θυμίζει Μπαχάμες, έχουν εκτοξεύσει την άγνωστη μέχρι το 90' αυτή παραλία, στις πρώτες προτιμήσεις των τουριστών. Για δεύτερη παραλία προτείνουμε την πιο πολυφωτογραφισμένη παραλία της Κρήτης, τη λιμνοθάλασσα του Μπάλου.


Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια από Κίσσαμο. Την τρίτη μέρα θα μπορούσατε να επισκεφτείτε τη Φαλάσαρνα, κοντά στην Κίσαμο.



Η περιοχή έχει μερικές μαγευτικές παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά. Στη συνέχεια, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τη Πρέβελη, την πασίγνωστη παραλία στις εκβολές του Μέγα Ποταμού, πνιγμένη μέσα στα φοινικόδεντρα.



Την επόμενη μέρα θα μπορούσατε να περάσετε το μαγευτικό φαράγγι της Σαμαριάς, το μακρύτερο σε μήκος φαράγγι της Ευρώπης.



Μετά από 18km πεζοπορίας, θα φτάσετε στην Αγία Ρουμέλη, την παραλία στην έξοδο του φαραγγιού, όπου μπορείτε επιτέλους να χαλαρώσετε από την κουραστική πεζοπορία.



Την επόμενη μέρα θα μπορούσατε να επισκεφτείτε τον Νομό Ηρακλείου και, πιο συγκεκριμένα, την παραλία των Ματάλων στη Μεσαρά.



Τα Μάταλα ήταν διάσημα για τους χίπις της δεκαετίας του 60, που έμεναν στις σπηλιές που βρίσκονται στα άκρα της παραλίας. Τέλος, επιβάλλεται να επισκεφτείτε την πιο γνωστή παραλία της ανατολικής Κρήτης, το ξακουστό φοινικόδασος του Βάι. Μια επίσκεψη φτάνει να σας πείσει ότι η Κρήτη δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους δημοφιλείς προορισμούς της Αιγύπτου!
Πηγή: http://eirinika.gr/

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !