Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Γιώργο Μπαρτζώκα-πρωταθλητή Ευρώπης


Χιλιάδες φίλοι των ερυθρολεύκων κατέκτησαν το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να αποθεώσουν την αποστολή του Ολυμπιακού που λίγο μετά τις 7 το απόγευμα επέστρεψε με το κύπελλο του πρωταθλητή Ευρώπης από το Λονδίνο.
Η ατμόσφαιρα πανηγυρική, τα καπνογόνα δημιούργησαν σύννεφο πάνω από το αεροδρόμιο και, βέβαια, το χρώμα που κυριαρχούσε ήταν το κόκκινο.
Το πούλμαν με την αποστολή του Ολυμπιακού μόλις εμφανίστηκε περικυκλώθηκε από τους οπαδούς οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και να αποθεώνουν παίκτες, διοίκηση και τον προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα.
Την είδηση της προσγείωσης και το έναυσμα για το πάρτι ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κάιλ Χάινς που έγραψε στο twitter «Μόλις προσγειωθήκαμε στην Αθήνα.
Είμαι ενθουσιασμένος που θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο μας με τους οπαδούς μας».
Οπως ήταν αναμενόμενο οι παίκτες του πρωταθλητή Ευρώπης δεν άντεξαν και βγήκαν στην οροφή του πούλμαν να πανηγυρίσουν με τους φιλάθλους.
Την αρχή έκανε ο «θερμός Βαλκάνιος» Πέρο Αντιτς ο οποίος άναψε και ένα καπνογόνο και στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι ιδιοκτήτες της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, με το κύπελλο στα χέρια.
Το ίδιο έπραξαν και οι υπόλοιποι παίκτες ενώ την αποθέωση γνώρισε ο αρχηγός, Βασίλης Σπανούλης.
Χρειάστηκαν 45 λεπτά για να ξεμπλοκάρει το πούλμαν από τον κόσμο και να κινηθεί προς το ΣΕΦ όπου περιμένουν ξανά χιλιάδες για τη 2η αποθέωση και το νέο πάρτι.
Φωτογραφίες Eurokinissi και whoop


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !