Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Η Κρήτη κατακτά την... Ασία!!!


Η Κρητη κατακτα την... Ασια!!!
Για τις συμφωνίες που έκλεισαν Κρητικές επιχειρήσεις κατά την πρόσφατη επίσκεψη πολυμελούς αποστολής στην αχανή αγορά της Κίνας, μίλησε στην ΕΡΑ Ηρακλείου ο Δ/νων σύμβουλος του ΟΠΕ, κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, που συνόδευε τον Πρωθυπουργό στο ταξίδι του.
Όπως είπε, λοιπόν, η Ένωση Πεζών, που πάλευε εδώ και 1 χρόνο μία συμφωνία με τους Κινέζους, τα κατέφερε κι έτσι κοντέινερ με κρασί και λάδι θα πάρουν το δρόμο για την αχανή αγορά τους!

Επίσης, η "Μποτζάκης Α.Ε" έκλεισε συμφωνία για 80-100 τόνους τυποποιημένου λαδιού, η Creta Farm έκανε διερευνητικές επαφές για το πώς θα μπορούσε να διαθέσει τα δικά της προϊόντα! Ακόμη, εκπρόσωποι της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη - τόσο από το Aldemar όσο και από τη Grecotel- ερεύνησαν τον τρόπο με τον οποίο η Κινεζική αγορά θα μπορούσε να λειτουργήσει και τουριστικά... Να σημειωθεί ότι η ελληνική πλευρά κατάφερε να πετύχει μείωση- στον ένα χρόνο από τρία που είναι σήμερα- για τη μεταφορά φρούτων και λαχανικών στην ασιατική αγορά.
Πηγή: http://www.eirinika.gr/

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !