Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

Αγριο ξύλο στη Ρόδο για τα... πράγματα μιας Ρωσίδας!


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε γνωστό bar-club της πόλης μεταξύ ενός ιδιοκτήτη μεταφορικής εταιρίας και ενός γνωστού και αρκετά κοσμικού του νησιού...

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μια Ρωσίδα επισκέφθηκε το υποκατάστημα μεταφορικής εταιρίας στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Βοτανικό. Η εν λόγω εταιρία έχει έδρα την Ρόδο και διαθέτει και κάποια υποκαταστήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η Ρωσίδα απευθύνθηκε στον υπεύθυνο του υποκαταστήματος και μάλιστα σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες απαίτησε να επικοινωνήσει και με τον ιδιοκτήτη κάτι που τελικά δεν συνέβη. Ο υπεύθυνος του υποκαταστήματος της μεταφορικής εταιρίας μετέφερε τηλεφωνικά στον ιδιοκτήτη το αίτημα της Ρωσίδας το οποίο έγινε και δεκτό!

ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ;;;

Η Ρωσίδα ήθελε να μεταφέρει όλο της το νοικοκυριό από Αθήνα προς Ρόδο. Μέχρι εκεί όλα καλά. Η Ρωσίδα ζήτησε να μάθει το κόστος της μεταφοράς και όταν έλαβε την προσφορά έδωσε ως παραλήπτη του τιμολογίου το όνομα του γνωστού Ροδίτη. Ο ιδιοκτήτης της μεταφορικής γνωρίζοντας πολύ καλά και μάλιστα προσωπικά τον συγκεκριμένο κύριο δεν έφερε καμία αντίρρηση.

Να σημειώσουμε ότι ο εν λόγω κύριος ουδέποτε στο παρελθόν έδωσε αφορμή να συζητηθεί στον εμπορικό κόσμο του νησιού το όνομα του για καθυστερήσεις πληρωμών κ.λ.π. Αντιθέτως είναι κύριος στις συναλλαγές του με όλη τη σημασία της λέξης.

Μετά από τρείς μέρες λοιπόν και συγκεκριμένα την Παρασκευή 29 Μαρτίου τα πράγματα έφτασαν κανονικά στην νέα οικία της Ρωσίδας στη Ρόδο.

Μάλιστα λόγω της γνωριμίας του Ροδίτη με τον ιδιοκτήτη της μεταφορικής εταιρίας ανέβασαν το νοικοκυριό αφιλοκερδώς μέχρι τον τρίτο όροφο. Μέχρι εδώ όλα καλά! Την επόμενη μέρα το βράδυ σε γνωστό bar-club συναντήθηκαν τυχαία ο ιδιοκτήτης της μεταφορικής με τον κύριο που υποτίθεται θα εξοφλούσε το τιμολόγιο των 800 ευρώ περίπου.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η συζήτηση έγινε ως εξής:
-Aδερφέ όποτε έχεις χρόνο πέρνα για καφέ, σου έχω και ένα τιμολογιάκι του μωρού.
-Τι μου έχεις;
-To τιμολόγιο της μεταφοράς.
-Ποιάς μεταφοράς, πλάκα μου κανείς;;;
-Oχι ρε η δικιά σου μετέφερε προχθές τα πράγματα της στη Ρόδο και είπε ότι θα εξοφλήσεις εσύ το τιμολόγιο.
-Ρε άσε την πλάκα ποια δικιά μου και ποιο τιμολόγιο, μήπως τα μπέρδεψες.
-Κόψτε της μαλακίες 800 ευρώ είναι..
-Αδερφέ δεν ξέρω τι μου λες.
-Τι λες ρε μαλάκα είναι η... αφού πριν τρεις μήνες σας είδα και μαζί.

Σε αυτό το σημείο ξεκίνησαν και τα «σκληρά Γαλλικά» μεταξύ των δυο αντρών που κάποια στιγμή αρπάχτηκαν στα χέρια και με την παρέμβαση τρίτων έληξε εκεί το θερμό επεισόδιο. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο συμβάν έλαβε χώρα στις 02:30 και μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων του bar.

Oπότε όπως αντιλαμβάνεστε το σούσουρο καλά κρατεί... γύρω από αυτό το συμβάν τις τελευταίες μέρες!

Tώρα όσον αφορά το τιμολόγιο δεν γνωρίζουμε ποιος τελικά θα το εξοφλήσει.

Πάντως το βέβαιο είναι ότι ο γνωστός Ροδίτης ουδεμία σχέση έχει τουλάχιστον στη παρούσα φάση με την συγκεκριμένη Ρωσίδα.

Όσο για τον ιδιοκτήτη της μεταφορικής το φυσάει και δεν κρυώνει που πριν την μεταφορά δεν επιβεβαίωσε τα λεγόμενα τις Ρωσίδας!

Πηγή: tarantoula.com

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !