Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

Κι όμως ο καφές που προτιμάτε δείχνει το πόσο καλός εραστής είστε!!!


Μπορεί να δείξει σημειολογικά πόσο καλά τα πας στο κρεβάτι! 

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Freddo: Γλυκός, μέτριος ή σκέτος δεν έχει σημασία, εκφράζει το μοντέρνο και casual τύπο. Η δική σας περίπτωση την ώρα του σεξ είναι λίγο ιδιαίτερη. Στην πιο κρίσιμη στιγμή μπορεί να κάνετε τσεκ στο κινητό σας για να ανεβάσετε  στο instangram τη στάση σας. Ωστόσο, το σεξ μαζί σας είναι πάντα καλό αλλά με πιο funky πινελιά.

Frappe: Έχει ταυτιστεί με χαλαρές στιγμές αλλά και με μια ιεροτελεστία, ανακάτεμα με αργές κυκλικές κινήσεις. Δεν είναι τυχαίο. Στο κρεβάτι είστε ο τύπος το ίδιο χαλαρός κάνοντας το σεξ απολαυστικό και για τους δύο σας.

Ελληνικός: Αντιπροσωπεύει τον παραδοσιακό τύπο. Ο κλασσικός brutal τύπος που ξέρει τι θέλει και το παίρνει. Στο σεξ δεν έχετε όμως  μεγάλη φαντασία και ποικιλία στάσεων. Μια είναι η επιλογή doggy style. Μετά το σεξ δεν θα κοιμηθείτε αγκαλίτσα, το πιο πιθανό να γυρίσετε πλευρό και να κοιμηθείτε σε δευτερόλεπτα.

Espresso:  Δείχνει έναν άνθρωπο που θέλει να τελειώνει γρήγορα γιατί ο χρόνος τον πιέζει. Ο espresso σημαίνει ένας γρήγορος καφές στα όρθια. Δυστυχώς, γίνεται τρόπος ζωής, επηρεάζοντας και τους άλλους τομείς.

Latte: Δύσκολα τα πράγματα εδώ. Καλύτερα να έπινε espresso. Ένας άντρας που πίνει περισσότερο γάλα από καφέ, δεν κάνει και καμία προσπάθεια να ανέβει λίγο η ένταση και να νιώσει τόνωση. Όπως ο καφές του είναι μια safe επιλογή, το σεξ δεν θα έχει καμία απολύτως διαφορά.

Πηγή: koolnews.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !