Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Πόσο κοστίζει ένα γεύμα για δύο σε 20 τουριστικούς προορισμούς του κόσμου και πόσο στην Ελλάδα


Συγκριτική έρευνα τιμών σε 20 δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς - Που βρίσκετα

Μικρότερο θα είναι το κόστος των διακοπών στους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς του πλανήτη, όπως προκύπτει από πρόσφατη βρετανική έρευνα που κατέγραψε τις τιμές 10 ειδών που συνηθίζουν να αγοράζουν οι τουρίστες στις διακοπές τους και τις συνέκρινε με τις αντίστοιχες περσινές.

Στον απόηχο της κρίσης της Ευρωζώνης και προσπαθώντας όλες οι χώρες να προσελκύσουν τουρίστες, στην πλειονότητα των θερέτρων οι τιμές των προϊόντων έχουν πάρει την... κατρακύλα. Μείωση που φθάνει ακόμη και το 20% παρουσιάζουν οι τιμές στην Ισπανία. Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα η μείωση είναι ανεπαίσθητη, αφού είναι της τάξης του 1,7%, ενώ στο άλλο άκρο στην Πάφο της Κύπρου της κρίσης οι τιμές παρουσιάζουν άνοδο ακόμη και κατά 10,6%.
Το βαρόμετρο του Απριλίου που συνέταξε το Postoffice.co.uk κατέγραψε την τιμή 10 προϊόντων που συνηθίζουν να καταναλώνουν οι τουρίστες κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, όπως του καφέ, της μπίρας, των αναψυκτικών, του κρασιού, του εμφιαλωμένου νερού, του αντηλιακού, των τσιγάρων και ενός γεύματος για τρία άτομα.
Πατήστε πάνω στις εικόνες για να δείτε αναλυτικά τις τιμές:

iefimerida.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !