Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Να σημειωθεί ότι στη Γερμανία η πορνεία είναι νόμιμη ......

Δεν πίστευε στα μάτια της μια 19χρονη κοπέλα στη Γερμανία, η οποία διαπίστωσε ότι το... τοπικό γραφείο ευρέσεως εργασίας, στο οποίο είχε απευθυνθεί, της βρήκε δουλειά στη ρεσεψιόν ενός... οίκου ανοχής!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο  Άουγκσμπουργκ της Βαυαρίας.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Augsburger Allgemeine, η μητέρα της κοπέλας έβαλε τις φωνές όταν διάβασε την επιστολή, όπου περιγραφόταν η θέση εργασίας.

"Έψαχνα για μια αξιοπρεπή εργασία, όχι να δουλέψω σε οίκο ανοχής. Σοκαρίστηκα όταν διάβασα την επιστολή. Η μητέρα μου άρχισε να ουρλιάζει όταν διάβασε το γράμμα" δήλωσε στην εφημερίδα η 19χρονη.

Ο επικεφαλής του κέντρου εύρεσης εργασίας αναγνώρισε εκ των υστέρων το λάθος, λέγοντας ότι θα έπρεπε να ρωτηθεί πρώτα η κοπέλα αν ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη θέση, πριν αποσταλεί το γράμμα.

Έσπευσε ωστόσο να τονίσει ότι η θέση δεν αφορούσε την πορνεία.  

Να σημειωθεί ότι στη Γερμανία η πορνεία είναι νόμιμη και το συγκεκριμένο κέντρο εύρεσης εργασίας γνώριζε ότι η επιχείρηση, στην οποία πρότεινε απασχόληση, ήταν οίκος ανοχής.

nooz.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !