Πόσες φορές δεν σας έχει τύχει η μπανάνα που θέλετε να γευτείτε να έχει αποκτήσει καφέ χρώμα; Κι αυτό γιατί είναι από τα πιο ευπαθή φρούτα, που μέσα σε λίγες ημέρες χαλάνε αν δεν τα καταναλώσουμε γρήγορα.
Ωστόσο, υπάρχει ένας έξυπνος τρόπος που συντηρεί τις μπανάνες και επιβραδύνει την ωρίμανσή τους.
Ξεφλουδίστε τις, βάλτε τις μέσα σε σακούλες τροφίμων και φυλάξτε τις στην κατάψυξη. Όποτε επιθυμείτε τις ξεπαγώνετε είτε για να τις φάτε σκέτες ή με γιαούρτι είτε για να τις χρησιμοποιείτε σε γλυκά και χυμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου