Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Πέτρο Κωστόπουλο - Τάκης Σπυριδάκης.


Αποκάλυψε πως θα τον έκλειναν φυλακή λόγω χρεών!
Καλεσμένος στο "Βράδυ" με τον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν ο Τάκης Σπυριδάκης. Εκεί προέβη σε μια αποκάλυψη για την ζωή του...
Όπως εξομολογήθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός, ήταν έτοιμος να διαβεί την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού επειδή... χρώσταγε 27.300.000 δραχμές!
Αναλυτικά η δήλωση του Σπυριδάκη έχει ως εξής:
"Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Έκανα μια ταινία κι έπρεπε να δώσω χρήματα τα όποια δεν ήξερα πώς να βγάλω και που να τα βρω. Γιατί το έκανα; Ήταν η λόξα, η φαντασία, το όνειρο, αυτό που γούσταρα."
Και συνεχίζει:
"Τελικά έγινε κάτι που είναι εντελώς ανέκδοτο. Κάποιος τρελαμένος δημοσιογράφος στο Παρίσι έγραψε για την ταινία ''αυτή την ταινία γιατί την κρύβετε'', την πήραν δυο άλλοι τρελαμένοι που είχαν κάτι αίθουσες τέχνης εκεί, την έπαιξαν και παραμονές που ήταν να πάω στον Κορυδαλλό (είχαν ήδη σφραγιστεί επιταγές από μεγάλες εταιρίες) μου ήρθαν τα λεφτά.
Χρώσταγα 27.300.000 και μου ήρθαν από το Παρίσι 26.600.000. Άμα σε θέλει η τύχη, σε θέλει. Αλλά είναι ρουλέτα. Οπότε μετά μπήκα στα γραφεία αυτών που χρώσταγα, τα είχα κάνει χιλιάρικα και έλεγα 'ρε μάγκα, πόσα σου χρώσταγα; Πάρτα' . Αλλά η διαδικασία ήταν πολύ επώδυνη. Παθαίνεις κατάθλιψη".
radar.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !