Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη

Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη

Με πληθώρα λαμπερών αστέρων της μουσικής και της showbiz αλλά και χιλιάδες κόσμου να παρακολουθούν, παρά το τσουχτερό κρύο, οι Αρχές της Νέας Υόρκης με επικεφαλής τον δήμαρχο Michael Bloomberg άναψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockfeller Center. 
Περίπου 45.000 λαμπιόνια φώτισαν τη νεοϋορκέζικη νύχτα ενώ οι νότες διαχέονταν στον σκοτεινό ουρανό. Mariah Carey σεμαγνητοσκοπημένη εμφάνιση και Cee Lo Green και Rod Stewart σε live τραγούδησαν στη διοργάνωση που πραγματοποιείται για 80ή χρονιά στη μητρόπολη του κόσμου.




Η παράδοση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Rockefeller Center ξεκίνησε το 1931, όταν οι εργάτες που κατασκεύαζαν το κτίριο τοποθέτησαν μπροστά το πρώτο δέντρο.
Την επόμενη χρονιά δεν στόλισαν δέντρο, ενώ από το 1933 ξεκινά η τελετή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Θα μείνει φωτισμένο έως τις 7 Ιανουαρίου, ενώ μετά θα μετατραπεί σε καυσόξυλα για μη κερδοσκοπικό οργανισμό. 
Πηγή: real.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !