Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

"Πόλη κάτω από το νερό" η Βενετία




Περισσότερο από το μισό τμήμα της Βενετίας «ξύπνησε» καλυμμένο από το νερό, καθώς η πόλη επλήγη από ιδιαίτερα υψηλή πλημμυρίδα.
Τα επίπεδα των υδάτων ανέβηκαν στη διάρκεια της νύκτας πάνω από 140 εκατοστά και αναμενόταν να παραμείνουν πάνω από τα κρίσιμα επίπεδα «για περίπου 15 ώρες» ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές. Ήταν η υψηλότερη πλημμυρίδα από το Δεκέμβριο του 2010.


Η Βενετία αρχίζει να πλημμυρίζει όταν τα ύδατα ανεβαίνουν περίπου 110 εκατοστά. Όταν φτάνουν τα 140 εκατοστά, έχει πλημμυρίσει το 58% της πόλης.
Την Πέμπτη, το ύψος του νερού στην πλατεία του Αγίου Μάρκου ήταν 60 εκατοστά. Το επίπεδο της πλημμυρίδας αναμένεται να επανέλθει στο φυσιολογικό αύριο Παρασκευή.
Η Κιότζα, μια πόλη στο νότιο άκρο της λιμνοθάλασσας της Βενετίας, είναι αυτή που επλήγη χειρότερα. Το ύψος του νερού έφτασε εκεί τα 164 εκατοστά, το τρίτο υψηλότερο επίπεδο από το 1966, όταν η περιοχή είχε υποστεί μεγάλες καταστροφές από μια τεράστια πλημμυρίδα.




Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !