Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Άγρια συμπλοκή μαθητών στο λύκειο Χερσονήσου Κρήτης για τη Χρυσή Αυγή


Άγρια συμπλοκή μαθητών στο λύκειο Χερσονήσου Κρήτης για τη Χρυσή Αυγή

Ακόμη και στα σχολεία επεκτάθηκε η επεισοδιακή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη Χερσόνησο καθώς μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου της περιοχής συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί.

Αιτία του άγριου καυγά η ανάρτηση σχολίων στο Facebook από ορισμένους μαθητές σχετικά με τα όσα συνέβησαν στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, τα σχόλια πυροδότησαν άγρια συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Αλβανικής υπηκοότητας μαθητών, στην οποία προστέθηκαν και άλλα άτομα.
Ο καυγάς είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο μαθητών, οι οποίοι διακομίστηκαν στο κέντρο υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ.
Παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα στο ίδιο σχολείο πριν από περίπου ένα μήνα, όταν συνεπλάκησαν δύο μαθητές του λυκείου, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός.
Ο καυγάς ξέσπασε όταν ο Έλληνας ζήτησε το λόγο για κάποια συνθήματα που γράφτηκαν στον πίνακα τάξης κατά της Χρυσής Αυγής, με τον Αλβανό μαθητής να του απαντάει ότι καλώς γράφτηκαν.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !