Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

Διαταγή πληρωμής σε Κρητικό μετά από 18χρονια

Διαταγή πληρωμής σε Κρητικό μετά από 18χρονιαο κώδικα πολιτικής δικονομίας διαμέσου της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης έπρεπε να συμβουλευτεί ιδιώτης, του οποίου του επιδόθηκε διαταγή πληρωμής με αρχική ημερομηνία δημοσίευσης το 1994, δηλαδή μετά από 18 ολόκληρα χρόνια.

Όπως αναφέρει η Ένωση με ανακοίνωσή της, η διαταγή πληρωμής δεν ισχύει καθώς «σύμφωνα με τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας νέο άρθρο με τον αριθμό 630 Αι “Η διαταγή πληρωμής επιδίδεται σε εκείνον κατά του οποίου στρέφεται μέσα σε προθεσμία δύο μηνών από την έκδοσή της. Αν η επίδοση δεν γίνει μέσα στην προθεσμία των δύο μηνών, η διαταγή πληρωμής παύει να ισχύει”».

Δείτε αναλυτικά όλη την ανακοίνωση:


«Πραγματικά η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης έμεινε άφωνη όταν κλήθηκε να ενημερώσει πολίτη για διαταγή πληρωμής που έλαβε από Ιδιώτη ημερομηνία έκδοσης και δημοσίευσης αυτής από το 1994, η οποία του επιδόθηκε μετά από 18 χρόνια παρέλευσης( του επιδόθηκε 22-11-2012).΄Επειτα από αυτό ενημερώνουμε τους καταναλωτές ότι σύμφωνα με τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας νέο άρθρο με τον αριθμό 630 Αι “Η διαταγή πληρωμής επιδίδεται σε εκείνον κατά του οποίου στρέφεται μέσα σε προθεσμία δύο μηνών από την έκδοσή της. Αν η επίδοση δεν γίνει μέσα στην προθεσμία των δύο μηνών, η διαταγή πληρωμής παύει να ισχύει”.

΄Επειτα από τα παραπάνω εφιστούμε την προσοχή των καταναλωτών, στους οποίους επιδίδεται «Διαταγή Πληρωμής» να έρχονται άμεσα σε επαφή με την ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης (Νομικό Τμήμα) για να παίρνουν ενημέρωση και προστασία από παράτυπες πρακτικές .

Τέλος, η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, καλεί κάθε καταναλωτή οφειλέτη και μη , όταν νομίζει ότι αδικείται, όταν κάποιο έγγραφο δικαστικό ,τραπεζικό ή άλλο του παραδίδεται με δικαστικό επιμελητή, να μη θορυβείται, να μη φοβάται γιατί κάποιοι ηθελημένα θέλουν να «σπείρουν» φόβο και ανασφάλεια σε καθένα από εμάς, μέσα στις δύσκολες μέρες που ο καθένας μας βιώνει να τις κάνουν δυσκολότερες, και ακόμα χρησιμοποιούν για να μας προσβάλλουν και να μας εκθέσουν στο περίγυρο μας και για μια απλή ενημέρωση δικαστικό επιμελητή.
Για ενημέρωσή σας , για στήριξή σας τηλεφωνήστε στο 282109266 και1520 ακόμα και στον Συνήγορο του Καταναλωτή».

Πηγή: flashnews.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !