Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

sex tips απόλαυσέ το…


Κράτησέ τον … ψηλά!Υπάρχουν sex tips που θα απογειώσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό άντρα. Για να μην… πέφτει, λοιπόν, το… ηθικό του εφαρμόστε κάποιες βασικές αρχές που θα το κρατήσουν ψηλά και ακμαίο ώστε να απολαμβάνετε εσείς τα οφέλη!
-Κάνε συχνά αλλεγές είτε σε καινούργια εσώρουχα ή άλλαξε ακόμα και το μανικιούρ ή πεντικιούρ σου. Ντύσου διαφορετικά και παίξε διάφορους ρόλους όταν μένετε μόνοι. Πιάσε τα μαλιά σου σε ponytail ψηλάστο κεφάλι και υποτάξου… ξέρει εκείνος τι θα κάνει!
-Δέσε τον με χειροπέδες ή τύλιξέ τα σφιχτά με ένα μεταξένιο μαντήλι και πάρε πρωτοβουλίες. Προσοχή όμως! Αν το βασανίσεις άδικα θα εκνευριστεί και εμείς αυτό που θέλουμε είναι να νιώσει την απόλυτη ευχαρίστηση- κάτι που θα θυμάται κάθε φορά που θα κλείνει τα μάτια. Ακόμη καλύτερα: ζήτησέ του να σε δέσει!
-Όταν ασχολείσαι με το επίμαχο σημείο του, να μην ξεχνάς και τα υπόλοιπα… εξαρτήματα! Τρίψου πάνω του με όλο το κορμί σου και χρησιμοποίησε το στόμα σου με πάθος και με προσοχή!
-Μπορείς να ξεχάσεις να φορέσεις εσώρουχα ενώ έχετε βγει…και πέστου το μυστικά. Δεν έχεις ιδέα τι σε περιμένει γυρνώντας. Η’ γύρνα από τη δουλειά και βγάλε τα ρούχα σου ενώ δεν φοράς σουτιέν ή εσώρουχο! Μπες για μπάνιο και απλά πες του πως… είχες κάψες! Επίσης, κάνε δουλειές γυμνή: πιάνει!

-Το πρωί ξύπνησέ τον με το πιο καλό στοματικό που σκέφτηκε ποτέ του!
-Φόρα αρώματα με προσθήκη μίσχου ή σανδαλόξυλου… ερεθίζει πολύ τους άντρες…
- Κάνε του συχνά μασάζ στα οποία θα χρησιμοποιείς ολόκληρο το κορμί σου τόσο στην πίσω μεριά του σώματός του όσο και στην μπροστινή. Απαραιτήτως με λάδι!
-Μάθε να σφίγγεις το πέος του με τον κόλπο σου ενώ κινείται αργά μέσα σου όπως και όταν είσαι από πάνω! Για έξτρα απόλαυση μπορείς να εναλλάσσεις το ρυθμό.
-Πάρε μόνη σου πρωτοβουλία και άλλαξέ του στάσεις κοιτώντας τον με το πιο προκλητικό ύφος σου.
-Μίλα του βρώμικα την ώρα του σεξ. Μη φοβάσαι δεν θα σε παρεξηγήσει. Ίσα-ίσα!
ΠΗΓΗ: queen.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !