Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

Εκατομμυριούχοι λάμβαναν επίδομα ανεργίας!

Εκατομμυριούχοι λάμβαναν επίδομα ανεργίας!

Περίπου 2.400 Αμερικανοί που έλαβαν το επίδομα ανεργίας για το 2009, απεδείχθη ότι ζούσαν σε νοικοκυριά με ετήσιο εισόδημα που ξεπερνούσε το 1 εκατομμύριο δολάρια, όπως αποκαλύπτει μελέτη αρμόδιας επιτροπής του Κογκρέσου.

«Το να στέλνουμε σε εκατομμυριούχους το επίδομα ανεργίας αποτελεί υπόθεση προς μελέτη», δήλωσε αμερικανός Γερουσιαστής, σύμφωνα με το Bloomberg, προσθέτοντας ότι «το να λαμβάνουν επιδόματα πλούσιοι υπονομεύει τα κοινωνικά προγράμματα για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη και φυσικά για τις μελλοντικές γενιές».
Πάντως, οι 2.362 άνθρωποι που ζούσαν σε νοικοκυριά με εισοδήματα άνω του 1 εκατ. δολαρίων και λάμβαναν επίδομα ανεργίας αντιπροσωπεύουν το 0,02% των 11,3 εκατ. ανθρώπων που επωφελούνται από το συγκεκριμένο επίπδομα.

Άλλα 954.000 νοικοκυριά με εισόδημα άνω των 100.000 δολαρίων επίσης λάμβαναν επιδόματα ανεργίας.
Πάντως, ενδεχόμενη κατάργηση του επιδόματος ανεργίας σε εκατομμυριούχους θα σήμαινε εξοικονόμηση 20 εκατ. δολαρίων την επόμενη δεκαετία, αναφέρεται στην έρευνα του Κογκρέσου.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !