Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ανθρωποφάγα γουρούνια στο Όρεγκον έφαγαν το αφεντικό τους!


Ένας μακάβριος θάνατος ερευνάται από την αστυνομία του Κους, στο Ρίβερτον της Πολιτείας του Όρεγκον στις Δυτικές ΗΠΑ, που εντόπισε σε χοιροστάσιο τοπικής φάρμας τα λείψανα ενός 70χρονου αγρότη, τον οποίο έφαγαν τα γουρούνια του. Για το τελευταίο δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Το ερώτημα ωστόσο, παραμένει ακόμα, εάν τον σκότωσαν κιόλας πριν τον φάνε ή αν επρόκειτο για ατύχημα ή τέλος αν κάποιος τρίτος σκότωσε τον αγρότη και τον τάισε στα γουρούνια του! 

Το διαμελισμένο πτώμα του αγρότη ανακάλυψε μέλος της οικογένειάς του που έψαχνε να τον βρει καθώς είχε εξαφανιστεί και δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα των συγγενών του. Όταν η αστυνομία έφτασε στη φάρμα του Terry Garner είδε διάσπαρτα μέλη του σώματος του. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τα λείψανα ανέφερε ότι, ο 70χρονος πέθανε την περασμένη Τετάρτη χωρίς ωστόσο να αναφέρεται κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το περιστατικό. Μιλώντας στο δίκτυο KCBY, ο εισαγγελέας  Paul Frasier ανέφερε ότι, “ λόγω των ασυνήθιστων συνθηκών, το γραφείο του σερίφη ερευνά όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για το θάνατο του" .



Τώρα, υπάρχουν τρία βασικά σενάρια που εξετάζονται. Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο, ο  αγρότης αισθάνθηκε αδιαθεσία για κάποιο λόγο και έπεσε μέσα στο χοιροστάσιο ενώ τάιζε τα ζώα. Ένα δεύτερο σενάριο είναι ότι τα γουρούνια του, ορισμένα από τα οποία ζυγίζουν 320 κιλά, τον έσπρωξαν, τον ποδοπάτησαν και τον έφαγαν. Η αστυνομία όμως δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να έχει τελεστεί έγκλημα και η σορός του 69χρονου να κατέληξε στο χοιροστάσιο ώστε να καλυφθεί το περιστατικό.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !