Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Μακάβρια διαδήλωση στη Μελβούρνη



Ακτιβιστές συγκεντρώθηκαν κρατώντας νεκρά ζώα στα χέρια τους




Κρατώντας με τα δυο τους χέρια νεκρά ζώα, ομάδα περίπου εκατό ακτιβιστών, συγκεντρώθηκε στο κέντρο της Μελβούρνης, για να διαμαρτυρηθούν κατά της βίας και της παραμέλησης των ζώων. 

Οι διαδηλωτές είναι μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης Animal Liberation Victoria (ALV).

Στάθηκαν αμίλητοι, αρκετοί με κλαμένα πρόσωπα, έχοντας στα χέρια τους από νεκρά πρόβατα, γουρούνια, καγκουρό, κοτόπουλα, ψάρια, πάπιες και άλλα είδη.

Με αυτόν τον τρόπο ήθελαν να επιστήσουν την προσοχή του κοινού στα βασανιστήρια που υπομένουν τα ζώα στην Αυστραλία και σε όλον τον κόσμο.



Τα κουφάρια των ζώων βρήκαν τα μέλη της ALV, πολλά ήδη νεκρά ή έτοιμα να πεθάνουν μέσα σε εργοστάσια, μάντρες, στην άκρη του δρόμου χτυπημένα από αυτοκίνητα και παρατημένα στην τύχη τους, ανέφερε η οργάνωση. 



«Είμαστε σήμερα εδώ για να δηλώσουμε ότι οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι για τη σφαγή 64 δισεκατομμυρίων ζώων της στεριάς σε όλον τον κόσμο κάθε χρόνο και 1-3 τρισεκατομμυρίων θαλάσσιων ειδών» είπε ο συντονιστής της ξεχωριστής αυτής καμπάνιας της ALV, Noah Hannibal.


«Όπως κι εμείς, αυτά τα ζώα θέλουν να ζήσουν και όχι να υποφέρουν, και δε μπορούμε να το αγνοούμε αυτό επειδή δεν ανήκουν στο είδος μας» πρόσθεσε.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !