Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Αυτή είναι η σέξι διαφήμιση ζαμπόν που μόλις απαγορεύτηκε


Αυτή είναι η  διαφήμιση ζαμπόν που μόλις απαγορεύτηκε [βίντεο]

Ο κατακλυσμός παραπόνων που έφτασαν στο βρετανικό ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο σχετικά με την γυμνή διαφήμιση του ζαμπόν Richmond τους ανάγκασε να εξετάσουν αν θα την απαγορεύσουν ή όχι. Κάτι που τελικά έκαναν, αλλά για εντελώς άλλους λόγους.

370 επίσημα παράπονα έφτασαν στις βρετανικές αρχές ήδη από τις πρώτες μέρες προβολής του διαφημιστικού για το ζαμπόν Richmond που δείχνει ένα γυμνό άντρα να σουλατσάρει στην εξοχή τρώγοντας ένα σάντουιτς. Συναντώντας στην πορεία άλλους γυμνούς ανθρώπους.
Σύμφωνα με την εταιρία αυτός ήταν ένας τρόπος να δείξουν ότι το προϊόν τους ήταν φυσικό και υγιεινό. Ενώ αντίθετη, φυσικά, γνώμη είχαν οι μανάδες που έπαιρναν τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθούν για το θέαμα που έβλεπαν τα παιδιά τους.
Στο τέλος οι αρχές έβγαλαν το πόρισμα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το γυμνό. Αλλά υπάρχει πρόβλημα με το γεγονός ότι το προϊόν διαφημίζεται ως 100% βρετανικό, ενώ στην πραγματικότητα φτιάχνεται στα εργοστάσια της Kerry Foods στην Ιρλανδιά.
Το αποτέλεσμα ήταν ότι το διαφημιστικό τελικά απαγορεύτηκε.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !