Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

Kέρδισε 1,6 εκ. ευρώ !!

Η 29χρονη Χέγκε Ζανέτ Όκσνες (Hege Jeanette Oksnes) από τη Νορβηγία είναι η πιο τυχερή έγκυος στον κόσμο. Όποτε μένει έγκυος, κάποιο από τα μέλη της οικογένειάς της κερδίζει εκατομμύρια στο λόττο! Φέτος, την οικογενειακή παράδοση τίμησε ο αδελφός της, ο οποίος κέρδισε 1,6 εκ. ευρώ, ενώ η 29χρονη αδελφή του είναι ετοιμόγεννη στο τρίτο παιδί της.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Όποτε μένει έγκυος κερδίζουν εκατομμύρια στο λόττο
Πριν από αυτόν, η ίδια η Χέγκε είχε κερδίσει 1.000.000 ευρώ το 2010, μία ημέρα προτού γεννήσει το δεύτερο παιδί της! Το 2006, όταν η κοπέλα έγινε για πρώτη φορά μητέρα, ο πατέρας της Λέιφ κέρδισε 700.000 ευρώ λίγες ώρες μετά τον τοκετό.
Η Χέγκε έχει άλλους τρεις αδελφούς που, όπως λέει, την πιέζουν να αποκτήσει και «άλλα δέκα παιδιά» για να κάνουν και αυτοί την τύχη τους.
Τα μέλη της οικογένειας Όκσνες δηλώνουν πως «δεν έχουν κάποια μαγική φόρμουλα, ούτε παίζουν στο λόττο συγκεκριμένους αριθμούς». Και τις τρεις φορές είχαν αγοράσει έτοιμα δελτία με ήδη συμπληρωμένα τα νούμερα!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !