Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα του ΟΦΗ.

Δέκα παίκτες απειλούν με αφαίρεση βαθμών τον ΟΦΗ!
Ενα ποσό κοντά στις 80-100 χιλ. ευρώ αναζητάει πάση θυσία ο ΟΦΗ μέχρι την Τρίτη, διαφορετικά κινδυνεύει άμεσα με ποινή αφαίρεσης βαθμών, για δέκα (!) υποθέσεις προσφυγών.
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση , που θέλει τον δικηγόρο Κίμωνα Ευαγγελάτο, να προσφεύγει στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και να ζητάει την ενεργοποίηση αφαίρεσης βαθμών (για κάθε παίκτη ξεχωριστά), καθώς όπως υποστηρίζει η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν τήρησε την συμφωνία που υπήρχε με τους παίκτες.

Οπως επισημαίνει ο νομικός που εκπροσωπεί τους παίκτες αυτούς ( Κατσικογιάννη, Μπουλούτ, Μπαρτζώκα, Ψωμά, Σφακιανάκη, Κιάσσο, Κασμερίδη, Μπερτίν, Αγρίτη και Ρούσεφ) η ΠΑΕ ΟΦΗ έναντι της συμφωνίας που έχει γίνει θα έπρεπε στις 15 Σεπτεμβρίου να καταβάλει συνολικά στους παίκτες αυτούς ένα ποσό απο 80-100 χιλ. ευρώ, που αφορά σε μια απο τις 7 δόσεις που έχουν συμφωνηθεί με την ΠΑΕ ΟΦΗ για μια οφειλή 680 χιλ. ευρώ που υπάρχει και  για την οποία έχει γίνει εκχώρηση, μέσα απο τα τηλεοπτικά δικαιώματα της περιόδου 2012-13.
Η είδηση ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ εισέπραξε μια τηλεοπτική δόση περίπου 200 χιλ. ευρώ απο την Σούπερ Λίγκ, χωρίς να δώσει ούτε...ευρώ στους παραπάνω παίκτες, εξόργισε τους παίκτες, που είχαν υπογράψει τους διακανονισμούς για την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΟΦΗ και πίστευαν ότι αυτή θα είναι συνεπής απέναντι τους.
Οπως καταγγέλει μάλιστα ο νομικός τους Κίμων Ευαγγελάτος, η ΠΑΕ ΟΦΗ σκόπιμα δεν κατέθεσε έγκαιρα στην Σούπερ Λίγκ τις εκχωρήσεις προς τους παίκτες, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ ΟΦΗ να εισπράξει την δόση των τηλεοπτικών, ένα μεγάλο μέρος της οποίας προοριζόταν να πάει στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών, στους οποίους οφείλει η ΠΑΕ ΟΦΗ.
Στον ΟΦΗ διοικητικές πηγές επιβεβαιώνουν την πληροφορία για την είσπραξη τηλεοπτικής δόσης απο την Σούπερ Λίγκ, ωστόσο επισημαίνουν ότι τα χρηματα διατέθηκαν σε σοβαρές υποθέσεις, όπως είναι το ΙΚΑ και η Εφορία, για να μπορέσει ο σύλλογος να πάρει άδεια συμμετοχης απο την Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού.
Η υπόθεση αυτή μοιάζει πλέον με μεγάλο «αγκάθι» για την ΠΑΕ ΟΦΗ. Καθώς η σχέση του δικηγόρου των παικτών με την ηγεσία της ΠΑΕ ΟΦΗ, φαίνεται πως έχει φτάσει στα άκρα. Ομως αυτό είναι το λιγότερο. Καθώς αν το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κάνει δεκτή την προσφυγή που έχουν κάνει οι πάικτες, τότε ο ΟΦΗ θα πρέπει να πληρώσει τους ποδοσφαιριστές με ένα ποσό που αγγίζει τις 680 χιλ. ευρώ, διαφορετικά κινδυνεύει με διαδοχικές αφαιρέσεις βαθμών!
Τι  λέει η ΠΑΕ ΟΦΗ
Στον ΟΦΗ επισημαίνουν πάντως ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς οι παίκτες θα πάρουν τα χρήματα τους τον Οκτώβριο, μέσα απο νέα τηλεοπτική δόση, ενώ χαρακτηρίζουν εκβιαστική τη στάση του δικηγόρου τους. Πάντως μέχρι την Τρίτη που εκδικάζεται η υόθεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, θα πρέπει να έχουν βρεί την χρυσή τομή...

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !