Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

«Ξηρασία» στην Κρήτη

«Ξηρασία» στην Κρήτη
Λύση στην δημιουργία αλλά και την ολοκλήρωση των φάσεων καλείτε να βρει η ομάδα του ΟΦΗ, η οποία μετά από τρεις αγώνες μετράει μόνο ένα τέρμα κι αυτό από αυτογκόλ.
Προβληματισμός επικρατεί στο Ηράκλειο, καθώς για ακόμα ένα παιχνίδι ο ΟΦΗ έδειξε πρόβλημα στην επιθετική του λειτουργία. Αισίως φτάσαμε στην τρίτη αγωνιστική και η ομάδα του Αναστόπουλου έχει βρει το δρόμο για τα δίχτυα μόλις μία φορά κι αυτή από αυτογκόλ, σύμφωνα με το gazzetta.gr
Οι Σίσιτς και Παπάζογλου κάνουν φιλότιμες προσπάθειες όμως αυτό δεν αρκεί. Η μπάλα δεν μπαίνει εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, ενώ και όταν μπει δεν υπάρχει παίκτης να το εκμεταλλευτεί.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το χτεσινό παιχνίδι στο οποίο οι Κρητικοί είχαν μόλις 3 σουτ, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που είχαν 16, δηλαδή πάνω από πέντε φορές περισσότερα.
Φανερή είναι και η έλλειψη δεύτερου παίκτη στο ρόστερ που να μπορεί να παίξει κορυφή, αφού μετά τον Παπάζογλου υπάρχει μόνο ο Περογαμβράκης που όμως δεν έχει πάρει ακόμα ευκαιρίες από τον Αναστόπουλο και μένει εκτός αποστολής.
Ο ΟΦΗ καλείται να βρει άμεσα μία λύση, γιατί αλλιώς θα μπει σε μπελάδες, αφού βαθμοί χωρίς γκολ δεν έρχονται. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το… μήνυμα του Σίσιτς μετά το τέλος του παιχνιδιού, με το οποίο ζήτησε από τους συμπαίκτες του που έχουν εμπειρία να ανεβάσουν στροφές πριν να είναι αργά.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !