Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Κόντρες με τις μηχανές της ΔΙΑΣ και... ατύχημα!

Τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη χώρα;...
Δύο μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα στην εθνική κάνοντας ουσιαστικά κόντρες, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν!

Ευτυχώς είναι όλοι καλά στην υγεία τους, αλλά οι δύο μηχανές έγιναν παλιοσίδερα. Το περιστατικό έγινε μία προσπάθεια να μείνει... κρυφό από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολο. Πώς ακριβώς έγινε; Διαβάστε:


Την ημέρα που μία ομάδα 70 μοτοσικλετιστών ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενισχυθεί η δύναμη της αστυνομία στην πόλη για τη ΔΕΘ, δύο από τους οδηγούς είχαν διάθεση για γκάζια. Λίγο πριν από τη Λάρισα, οι δύο έμμισθοι κρατικοί υπάλληλοι που φέρουν το εθνόσημο, ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα κάνοντας ουσιαστικά κόντρες και, τελικά, συγκρούστηκαν!
Όπως ξαναγράψαμε οι επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους, αλλά είναι επιβεβλημένο να αντιμετωπιστεί με μεγαλύτερη σοβαρότητα από το Σώμα και τους ίδιους τους αστυνομικούς το ζήτημα...

kokoria.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !