Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΜΟΔΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΙ ΤΗΝ ΑΣΙΑ

Κάνε το μέτωπό σου να μοιάζει με ντόνατ!  [βίντεο]

Είναι διαπιστωμένο πως σε ό,τι αφορά την πρωτοτυπία – ακόμη και ακραία – στα ρεύματα μόδας, οι Ασιάτες και ειδικότερα οι Ιάπωνες έρχονται παγκοσμίως πρώτοι! Αυτή τη φορά, η πρωτοτυπία έχει να κάνει με την πιο περίεργη μορφή μπότοξ που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς! Ασιάτες και Ασιάτισσες, εδώ και χρόνια, έχουν εγκαινιάσει μία νέα μόδα: την έγχυση αλατούχου διαλύματος στην περιοχή του μετώπου ούτως ώστε να σχηματιστεί ένα αρκετά μεγάλο, εμφανέστατο στρογγυλό εξόγκωμα σε σχήμα κουλουριού ή ντόνατ. Πρόκειται για ένα ρεύμα μόδας το οποίο έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις στην Ασία που το κανάλι του National Geographic του αφιέρωσε χθες Πέμπτη 27/09/2012 ειδική εκπομπή με θέμα την εξάπλωση του φαινομένου στη σκηνή του Τόκυο. Πώς γίνεται; Ειδικοί εισάγουν μία μεγάλη σύριγγα κάτω από το δέρμα του μετώπου και εγχύουν περίπου 400cc αλατούχου διαλύματος μέχρις ότου δημιουργηθεί ένα ευμεγέθες εξόγκωμα, στο κέντρο του οποίου πιέζουν κατόπιν με τον αντίχειρά τους ώστε να σχηματιστεί ένα βαθούλωμα. Γιατί; Γιατί όχι! Η μόδα δεν χρήζει αιτιολόγησης.
Τα πράγματα απλώς συμβαίνουν χωρίς κανέναν άλλο σκοπό πέρα από την πρωτοτυπία, όσο αντιαισθητική ή χαζή φαντάζει ενίοτε αυτή στα μάτια μας. Να σημειωθεί ότι το εξόγκωμα εξαφανίζεται μετά από 16 ώρες, καθώς το σώμα απορροφά το αλατούχο διάλυμα. Πηγή: Κάνε το μέτωπό σου να μοιάζει με ντόνατ!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !