Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Έκθεση φωτογραφίας από τα γυρίσματα της ταινίας του Γ.Σμαραγδή.

Ο Ελ Γκρέκο ... στο λιμάνι!

Ο Ελ Γκρέκο επιστρέφει ... στα πάτρια εδάφη, έστω και ... σε φωτογραφίες!Στα πλαίσια εξωστρέφειας, προγραμματισμού και σύνδεσης της ιστορίας μας με τους επισκέπτες μας (κρουαζιέρα και καθημερινοί τουρίστες), ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου και το Επιμελητήριο Ηρακλείου, διοργανώνουν υπαίθρια φορητή έκθεση φωτογραφίας από τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας EL GRECO, του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, που μέρος της γυρίστηκε στο λιμάνι Ηρακλείου.

Όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive  σκοπός της έκθεσης είναι να προβληθεί, μέσα από 60 περίπου φωτογραφίες - έργα η ιστορία και ο πολιτισμό της Κρήτης, τιμώντας τον EL GRECO που γεννήθηκε στο νησί.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 18:30μ.μ, στην είσοδο του βόρειου λιμενοβραχίονα (ΚΟΥΛΕ), από τον κ. Γιάννη Κουράκη, Δήμαρχο Ηρακλείου, τον κ. Ιωάννη Μπρα, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και τον κ. Εμμανουήλ Αλιφιεράκη, Πρόεδρο Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
Η έκθεση θα διαρκέσει δύο μήνες, σε μία σειρά από ειδικά ξύλινα ταμπλό, που έχουν κατασκευαστεί για την περίσταση και θα τοποθετηθούν στο χώρο όπου έγιναν τα γυρίσματα.
Cretalive  

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !