Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Συνέλαβαν τις «ταχυδακτυλουργούς» των χρυσοχοείων!


Συνέλαβαν τις «ταχυδακτυλουργούς» των χρυσοχοείων!


Μετά από ενάμισι μήνα δράσης, εξαρθρώθηκε τελικά η ομάδα των πέντε γυναικών με τις ταχυδακτυλουργικές ικανότητες που είχαν κλέψει κοσμήματα αξίας 69.000 ευρώ από έξη κοσμηματοπωλεία και άλλα 4.000 ευρώ από ένα σπίτι στον Άγιο Νικόλαο απασχολώντας τους ιδιοκτήτες τους!
Δυο από τις νεαρές τσιγγάνες ηλικίας 19 και 23 χρόνων έπεσαν στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας Αγίου Νικολάου στην περιοχή της Σητείας, ενώ άλλες δυο ηλικίας 28 και 32 χρόνων και μια ακόμη που δεν έχει αναγνωριστεί αναζητούνται και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συρροή.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές, αναφέρει το protothema.gr
Η δράση της «θηλυκής συμμορίας» είχε αρχίσει στις 5 Αυγούστου και από τότε, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, είχαν «χτυπήσει» με τη μέθοδο της απασχόλησης τέσσερα κοσμηματοπωλεία στον Άγιο Νικόλαο, ένα στην Χερσόνησο και ένα στην Αμμουδάρα Ηρακλείου κλέβοντας κάθε φορά κασετίνες με πανάκριβα χρυσαφικά. Ως τώρα, έχει εξιχνιαστεί και μια κλοπή που έκαναν σε σπίτι στο δημοτικό διαμέρισμα Λακωνίων του Αγίου Νικολάου με λεία ένα πορτοφόλι με 4.000 ευρώ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !