Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Θραύση κάνουν οι αυτόματοι εξαγωγείς σπέρματος στην Κίνα


Θραύση κάνουν οι αυτόματοι εξαγωγείς σπέρματος στην Κίνα

Η είδηση για την εγκατάσταση του πρώτου hi tech εξαγωγέα σπέρματος στην ουρολογική κλινική του νοσοκομείου της Ναντζίνγκ έκανε, όπως είναι λογικό, το γύρο του κόσμου. Ακόμη και αν η χρήση του προορίζεται για ασθενείς που πάσχουν από σοβαρά προβλήματα γονιμότητας και όχι για «οικιακή χρήση», όπως ρωτούν 9 στους 10 που στέλνουν e-mail στην εταιρία που το παράγει.

«Για κάθε άντρα με προβλήματα γονιμότητας που προσέρχεται στο ιατρείο, πρέπει πρώτα να κάνουμε πλήρεις αναλύσεις στο σπέρμα του και αυτό απαιτεί τη συλλογή ενός δείγματος. Αυτό το μηχάνημα προορίζεται αποκλειστικά για τους ασθενείς εκείνους που δυσκολεύονται να συλλέξουν το σπέρμα τους, καθώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν ένα προφυλακτικό χωρίς λιπαντικό, το οποίο θα μπορούσε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα των εξετάσεων». Αυτό δήλωσε ο  Ζου Κουοσίν, διευθυντής της ουρολογικής κλινικής στην εφημερίδα Chinahush.

Ο οποίος και πρόσθεσε πως «Μάλλον οι κυβερνοπολίτες παρεξήγησαν τη χρήση του και πίστεψαν ότι προορίζεται για τη δωρεά σπέρματος. Ωστόσο, οι τράπεζες σπέρματος έχουν πολύ υψηλές προδιαγραφές: οι δότες πρέπει να περάσουν από εξαντλητικές ιατρικές εξετάσεις και σίγουρα δεν θα χρησιμοποιήσουν τον συλλέκτη σπέρματος».

Η ουσία είναι πρόκειται για αληθινό μηχάνημα (και όχι για ιντερνετική φάρσα) που πουλιέται έναντι 2.200 ευρώ και περιλαμβάνει πίνακα ελέγχου της θερμοκρασίας, των συχνότητας των παλμών, της ταχύτητας και του φάρδους του σωλήνα υποδοχής για το πέος. Τέλος, ο αυτόματος εξαγωγέας σπέρματος διαθέτει οθόνη και ηχητικό σύστημα για την προβολή ερωτικών βίντεο.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !