Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Κινέζος μεγιστάνας δίνει 65 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον παντρευτεί την κόρη του!


Κινέζος μεγιστάνας δίνει 65 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον παντρευτεί την κόρη τοΓαμπρό για την κόρη του ψάχνει απεγνωσμένα ένας Κινέζος μεγιστάνας ακινήτων ο οποίος προσφέρει σε αυτόν που θα την πάρει 65 εκατομμύρια δολάρια!

Πρόκειται για τον Σεσίλ Τσάο-Τσε, ο οποίος προσφέρει το εν λόγω ποσό σε αυτόν που θα συγκινήσει τη λεσβία κόρη του να τον παντρευτεί.

Ο μεγιστάνας από το Χονγκ Κονγκ έκανε την προσφορά μετά μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η 33χρονη κόρη του Γκίγκι Τσάο, απόφοιτη του Πανεπιστήμιου του Μάντσεστερ, είχε παντρευτεί τη σύντροφο της στη Γαλλία.
«Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι πλούσιος ή φτωχός. Σημασία έχει να είναι καλόκαρδος», δήλωσε ο Τσάο Τσε, χαρακτηρίζοντας ψευδή τα δημοσιεύματα.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Bussiness Insider o πατέρας της 33χρονης τόνισε ότι το χρηματικό έπαθλο ήταν «ένα κίνητρο για να προσελκύσει κάποιον που έχει το ταλέντο, αλλά όχι το κεφάλαιο για να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση».
«Η Gigi είναι μια πολύ καλή γυναίκα με ταλέντα και εμφάνιση. Είναι γενναιόδωρη και κάνει εθελοντική εργασία», πρόσθεσε διευκρινίζοντας ωστόσο πως δεν  θα ανάγκαζε ποτέ την κόρη του να παντρευτεί έναν άνδρα παρά τη θέλησή της.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !