Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

50 δισ.ευρώ ψάχνει ομάδα 5 ατόμων στη Νάουσα..


Έναν εβραϊκό θησαυρό  της κατοχής, αποτελούμενο από  πλάκες χρυσού, λίρες και κοσμήματα, τον οποίο μάλιστα υπολογίζουν στα… 50 δισ. ευρώ, ψάχνει ομάδα 5 ατόμων, στα 3-5 Πηγάδια, στη Νάουσα.
Η επιχείρηση «θησαυρός» γίνεται λίγα μόλις μέτρα από το ξενοδοχείο του χιονοδρομικού κέντρου, παρουσία μάλιστα συνεργείου της κτηματικής υπηρεσίας, του δασαρχείου, της αστυνομίας και του δήμου Νάουσας.
Εδώ και τρεις εβδομάδες με εκσκαφείς σκάβουν όλη την περιοχή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα 5 άτομα που ξεκίνησαν την επιχείρηση, έκαναν λόγο για ύπαρξη τούνελ που οδηγεί σε μια αίθουσα χρυσού. Μέχρι στιγμής όμως τα μηχανήματα βγάζουν μόνο πέτρες.
Αν ο θησαυρός των 50 δισ. βρεθεί, το μερίδιο του Δήμου θα είναι 25 δισ. περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ για τον κάθε κάτοικο της πόλης της Νάουσας!!!
Κάποιοι όμως εκτός από το να ελπίζουν, έχουν αναλάβει και δράση! Τις τελευταίες εβδομάδες σύμφωνα με τις πληροφορίες του nocomments ορισμένοι κάτοικοι έχουν μετατραπεί σε χρυσοθήρες, ψάχνοντας μόνοι τους σε διάφορες περιοχές του Βερμίου για μικρούς θησαυρούς!!!

nocomments.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !