Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ελευθέριος Βενιζέλος: Συνέλαβαν πασίγνωστο Έλληνα Dj για ναρκωτικά!


Πήγε για μαλλί και βγήκε… κουρεμένος! Ή κάτι ακόμα χειρότερο… δεν βγήκε καθόλου!

Ο λόγος για Έλληνα γνωστό μουσικό παραγωγό και Dj-από τα μεγαλύτερα ονόματα στα μουσικά δρώμενα-που…. πιάστηκε όπως το ποντίκι στη φάκα!
Ο ίδιος επρόκειτο να ταξιδέψει σε ένα νησί-Σποράδες μεριά- με σκοπό να παίξει μουσική σε γνωστό στέκι. Ένα στέκι που οι κακές γλώσσες λένε ότι κάνει «παιχνίδι».
Οι αφίσες του υπήρχαν παντού ενώ ο κόσμος και όσοι παραθέριζαν εκεί ανυπομονούσαν ν΄ακούσουν τις μουσικές επιλογές του. Αυτός όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ!
Ο λόγος…ασυνήθιστος σε τέτοιες περιπτώσεις! Ούτε αρρώστησε, ούτε τους την έκανε γιατί δεν τα βρήκε στα λεφτά! Την ώρα που έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, συνελήφθη! Ύστερα από έρευνα που του έγινε οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του ναρκωτικά.

Οι κακές γλώσσες λένε πως ο συγκεκριμένος είναι γνωστός παίκτης «πάρε-βάλε» στην πιάτσα και πώς συχνά κάνει τέτοιες μεταφορές. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το «φορτίο» που μετέφερε θα το παρέδιδε σ΄ έναν από τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού όπου θα έκανε την εμφάνισή του…
Νάσος Γουμενίδης για το gossip-tv.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !