Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι αυτό το εργαλείο μπορεί να σας κάνει έναν… σεφ υψηλών προδιαγραφών; Μάλιστα, καλά διαβάζετε. Το τρυπάνι μπορεί να γίνει μίξερ για να ανακατέψετε το μείγμα της… σοκολατόπιτας, για παράδειγμα, τρίφτης πιπεριού για τα καυτερά κοκκινιστά αλλά και τρίφτης τυριού για… λαχταριστές μακαρονάδες! Και το καλύτερο;
Μπορεί στο τέλος του δείπνου (που ετοιμάσατε με τον παραπάνω τρόπο) να πλύνει γρήγορα και εύκολα όλα τα τηγάνια και τις κατσαρόλες! Με ποιο τρόπο θα γίνουν όλα αυτά; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και… πάρτε το μάθημά σας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου