Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012

Ολλανδός έχτισε την Κιβωτό του Νώε, μετά από όνειρο!Μια κιβωτό, βιβλικών -στην κυριολεξία- διαστάσεων, κατασκεύασε ένας Ολλανδός, μετά από όνειρο που είδε, ότι η χώρα του θα «βουλιάξει». Ο Γιόχαν Χίμπερς δεν λυπήθηκε τα χρήματα για να κάνει πραγματικότητα... 
...το όνειρό του, καθώς είναι ένας εύπορος επιχειρηματίας. Για την κιβωτό του χρησιμοποίησε τις ακριβείς διαστάσεις της Κιβωτού του Νώε, όπως περιγράφονται στην Παλαιά Διαθήκη.
Η ξύλινη κιβωτός έχει μήκος 137 μέτρα, 21 μέτρα πλάτος και 14 μέτρα ύψος. Ο Ολλανδός γέμισε το δημιούργημά του με πλαστικά ομοιώματα ζώων και προσέθεσε ένα πτηνοτροφείο με ζωντανά πουλιά, για να δίνει την εντύπωση της ζωής στους επισκέπτες.

Το σκάφος βρίσκεται αραγμένο στον ποταμό Μέρβεντε στην πόλη Ντόρντρεχτ της Ολλανδίας και σύντομα θα λειτουργήσει ως «μουσείο της Βίβλου».

Η ιδέα να φτιάξει μια κιβωτό του ήρθε μετά από ένα όνειρο που είδε στον ύπνο του, το 1992, στο οποίο ολόκληρη η Ολλανδία είχε πλημμυρήσει από τα νερά της Βόρειας Θάλασσας.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !