Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ξενοδόχος έδιωξε κλωτσηδόν διάσημη ηθοποιό γιατί τον «φέσωσε» 36.000 ευρώ!


Διάσημη ηθοποιός «φέσωσε» ξενοδοχείο και την έδιωξαν από αυτό... κλωτσηδόν!

Κλωτσηδόν αναγκάστηκαν να πετάξουν από το ξενοδοχείο του δυτικού Χόλιγουντ, διάσημη ηθοποιό, η οποία αρνούνταν να πληρώσει το λογαριασμό που είχε φθάσει στα 36.000 ευρώ.Ο λόγος για την Λίτσεϊ Λόχαν, η οποία μια ζωή μπλέκει σε μπελάδες. Η αμερικανίδα ηθοποιός κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ξενοδοχείο «Chateau Marmont» του δυτικού Χόλιγουντ τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, παράγγελνε ότι βάζει ο ανθρώπινος νους, ενώ ταυτόχρονα αρνιόταν να πληρώσει οτιδήποτε για αυτά.

Αφού έκαναν υπομονή επί δύο μήνες, μόλις μπήκε ο Αύγουστος, την πέταξαν έξω κλωτσηδόν και ταυτόχρονα της απαγόρευσαν δια παντός την είσοδο στο εστιατόριο και στο μπαρ του ξενοδοχείου.
Μάλιστα, σύμφωνα με το star.gr, πρόσφατα, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου της έστειλε μια επιστολή, στην οποία της επισημαίνει ότι «όπως γνωρίζετε και από προηγούμενες προειδοποιήσεις μας στις αρχές του Ιουλίου χρωστάτε στο ξενοδοχείο μας το ποσό των 36.000 ευρώ για τη διαμονή σας από τις 30 Μαΐου μέχρι την 1η Αυγούστου», ενώ ταυτόχρονα, την ενημερώνει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη στο ξενοδοχείο του.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !