Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Το δεξί χέρι του Κώστα Πάσσαρη πίσω από τη δολοφονία στην Πάρο

Το δεξί χέρι του Κώστα Πάσσαρη και ένα από τα μέλη της συμμορίας των αδελφών Παλαιοκώστα...
βρίσκεται πίσω από την άγρια ληστεία στην Πάρο και την εν ψυχρώ δολοφονία στην Πάρο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, πίσω από την αιματηρή ληστεία με θύμα τον Δημήτρη Μίχα βρίσκεται το πρωτοπαλίκαρο του Πάσσαρη. Οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα μετά από δύο σημαντικές μαρτυρίες κατοίκων της Πάρου που έχουν στα χέρια τους, λίγες μέρες μετά την δολοφονία.Οι αρχές εστιάζουν στο πρόσωπο ενός 43χρονου Έλληνα κακοποιού ο οποίος έχει πλούσιο βιογραφικό, καθώς κατά το παρελθόν είχε συμμετάσχει σε μεγάλες ληστείες αλλά και παράνομες ενέργειες πότε ως δεξί χέρι του διαβόητου Κώστα Πάσσαρη και πότε ως μέλος της συμμορίας των αδελφών Παλαιοκώστα.Φαίνεται πως ο 43χρονος κακοποιός έχει κάνει και ένα πέρασμα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Μια μεγάλη περιοχή με μονοκατοικίες και εξοχικά έχει αποκλείσει η Αστυνομία στο νησί, καθώς υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως σε αυτό το σημείο οι ληστές έχουν βρει καταφύγιο.

Την ίδια ώρα, με δύο συνεργούς τους επικοινώνησαν οι ληστές του υποκαταστήματος στην Πάρο, όπως προκύπτει από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου που έπεσε από τα χέρια ενός στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τα χέρια του άτυχου οδηγού ταξί.Οι διωκτικές Αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίηση των ατόμων αυτών που εκτιμάται πως είχαν βασικό ρόλο στη διαφυγή των κακοποιών και με τους οποίους ήρθαν σε επαφή οι τρεις ληστές προτού εισβάλουν με τα όπλα τους στην τράπεζα.

newpost.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !