Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Αυτές είναι οι παραλίες γυμνιστών στην Κρήτη


Αυτές είναι οι παραλίες γυμνιστών στην ΚρήτηΕάν είσαστε λάτρης του γυμνισμού, τότε βρήκατε τον τόπο σας! Η Κρήτη είναι πολύ δημοφιλής προορισμός για γυμνιστές, καθώς παρέχει πολλές επιλογές παραλιών. Επίσημα ο γυμνισμός στην Ελλάδα δεν επιτρέπεται, αλλά κανείς δεν θα σας ενοχλήσει αν δεν προκαλέσετε. Παραλίες κοντά σε μοναστήρια ή με πολύ κόσμο, καλό είναι να τις αποφύγετε καθώς ο γυμνισμός αποτελεί πρόκληση για την Εκκλησία.
Είναι κοινό μυστικό ότι οι γυμνιστές στην Κρήτη καταλαμβάνουν τις ωραιότερες παραλίες του νησιού. Το αν σε μια παραλία μπορείτε να κάνετε γυμνισμό, εξαρτάται κυρίως από την δική σας αντίληψη. Το κριτήριο που την κάνει ιδανική είναι συνήθως η απουσία κόσμου. Μπορεί επίσης, μια παραλία τον Ιούνιο να είναι εντελώς μοναχική και να μπορείτε να κάνετε γυμνισμό, ενώ τον Αύγουστο να έχει κόσμο. Άρα δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες.
Ωστόσο οι περισσότερες παραλίες του Νότου είναι κατάλληλες για γυμνιστές, καθώς είναι απομονωμένες. Οι πιο γνωστές παραλίες για γυμνιστές είναι οι εξής:

Το ανατολικό μέρος της Παλαιόχωρας (Παχειά Άμμος), το ανατολικό μέρος της Σούγιας, τα απομονωμένα άκρα της Αγιάς Ρουμέλης, τα Γλυκά Νερά, το ανατολικό τμήμα της Ορθής Άμμου, το Κεδρόδασος, το ανατολικό μέρος του Πλακιά, το Αμμούδι οι Λίγρες, η Ακουμιανή Γυαλιά, το ανατολικό κομμάτι της Αγίας Γαλήνης, ο Κομμός, η Κόκκινη Άμμος,, ο Δυσκός, η παραλία των γυμνιστών της Χερσονήσου, η Χρυσή και όλες οι απόμερες παραλίες της Γαύδου. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχάσουμε τους δύο κόλπους, δίπλα στο μοναδικό ξενοδοχείο γυμνιστών στην Ελλάδα, τη Βριτομάρτυ και τη Φυλακή.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !