Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

Ντε Νίρο-Τραβόλτα στην Αλόννησο: Κέρασαν τους πελάτες για να φύγουν


Ντε Νίρο-Τραβόλτα στην Αλόννησο: Κέρασαν τους πελάτες για να φύγουν

Μια λάθος κράτηση έκανε τους δυο σταρ (και την Μαριάννα Λάτση που τους συνόδευε) να μην μπορούν να κάτσουν στο συγκεκριμένο εστιατόριο του νησιού των Σποράδων που ήθελαν. Οπότε, πρότειναν να κεράσουν τους πελάτες για να τους «αδειάσουν την γωνιά».Είχαν στείλει κάποιον για να κάνει κράτηση στο μαγαζί, αλλά εκείνος έκανε λάθος και πήγε σε άλλο. Όταν έφτασαν στο άλλο μαγαζί, η κυρία Λάτση κατάλαβε πως είχε γίνει λάθος. Έτσι, έφυγαν από εκεί και ήρθαν στο "Χαγιάτι". Όταν ήρθαν οι άνθρωποι των δύο ηθοποιών είχε κόσμο. Ήταν οκτώμισι το βράδυ. Μας ζήτησαν, αν γίνεται, να κεράσουν όσα έχουν πιει οι πελάτες και όσα πιουν στη συνέχεια, και να μεταφερθούν στο επάνω μαγαζί. Δεν διώξαμε τους πελάτες, βεβαίως, τους μεταφέραμε. Ήταν ένα κέρασμα για την ταλαιπωρία που υπέστησαν». Αυτό δήλωσε η ιδιοκτήτρια του Χαγιάτι στο FTHIS σχολιάζοντας την είδηση που έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Η συνέχεια της βραδιάς βρήκε τους δυο σταρ να φωτογραφίζονται μαζί με τους πελάτες, ενώ παράλληλα δοκίμαζαν ούζο, τυριά και finger food.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !