Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

Έλληνες, ελάτε να δουλέψετε στη Γερμανία!


Χέρι βοηθείας στους Έλληνες νέους που... ψάχνουν ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον δίνει ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Γερμανίας Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, προσκαλώντας τους να αποκτήσουν γνώσεις και....


εξειδίκευση στην χώρα του. «Υπάρχουν άριστα δομημένες σχολές μαθητείας σε περιφερειακές πόλεις της Γερμανίας, έτοιμες να προσφέρουν στους Έλληνες τις γνώσεις και την εξειδίκευση που θα τους βοηθήσουν στην συνέχεια να βρουν εύκολα θέσεις εργασίας» , είπε χαρακτηριστικά.
 

Αν και η παρουσία του στη Κρήτη προκάλεσε αντιδράσεις, παρά ταύτα ο κος Φούχτελ, δεν πτοήθηκε, αντιθέτως χαρακτήρισε "λαμπρό παράδειγμα" τη συνεργασία της Γερμανίας με την Κρήτη.
 

«Η συνεργασία που προωθείται, έχει στόχο την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, είναι καινοτόμα και πρωτοποριακή» δήλωσε ο Γερμανός υφυπουργός εργασίας, μιλώντας σε συνάντηση εργασίας στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης.
 
trelokouneli.gr 


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !