Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Κάνουν βίζιτες ακόμη και σε καφετέριες και μάλιστα…


 Ο λόγος για μία…

H γυναίκα 45 ετών η οποία συνοδεύεται από μία μεγαλύτερης ηλικίας κυρία και οι οποίες εμφανίζονται ακόμη και σε καφετέριες των Υψηλών Αλωνίων (και προφανώς και σε άλλες περιοχές) προκειμένου να βγάλουν… τα προς το ζειν!

Την ιστορία τους αποκάλυψε στον «Κόσμο» γνωστός Πατρινός στον οποίον η μία… «την έπεσε» και μάλιστα στις τουαλέτες της καφετέριας!

«Ήμουν στο καφέ με παρέα, παρατήρησα τις δύο γυναίκες που καθόντουσαν, ξαφνικά η μία σηκώθηκε, προφανώς για να πάει τουαλέτα! Παρατήρησα πως απουσίαζε για αρκετή ώρα, κατέβηκα στο υπόγειο μισή ώρα αργότερα για να πάω στις ανδρικές τουαλέτες… και την είδα μπροστά μου. Με ρώτησε αν θέλω κάτι, κατάλαβα που το πήγαινε και αμέσως μου πρότεινε να μου κάνει στοματικό έρωτα… για 40 ευρώ και μάλιστα… στην τουαλέτα της καφετέριας. Είχε βέβαια και εναλλακτική λύση αφού μου είπε πως αν δεν με βόλευε ο χώρος θα μπορούσε να με ακολουθήσει όπου ήθελα. Της αντιπρότεινα το ποσό των 20 ευρώ, δεν χρειάστηκε παρά μερικά δευτερόλεπτα δισταγμού για να απαντήσει τελικά θετικά. Έκανα πως σκεφτόμουν, και τελικά της απάντησα αρνητικά λέγοντάς της… άστο για άλλη φορά» μας είπε ο νεαρός πατρινός, γνωστός και από την τηλεόραση.

Σύμφωνα με το dete.gr, η γυναίκα παρέμεινε στον χώρο των τουαλετών για αρκετή ώρα ακόμη. Προφανώς για να συνεχίσει το «ψάρεμα». Η κάπως μεγαλύτερη γυναίκα, παρέμενε στον ισόγειο χώρο.

Η 45άρα ήταν εντυπωσιακή, καλοδιατηρημένη και… έτοιμη για όλα, όπως μας μετέφερε ο γνωστός πατρινός.

newsvolos.blogspot.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !