Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Το παιδί θαύμα της Μπάρτσα!11χρονος ποδοσφαιριστής χωρίς ...πόδια!


Μπορεί ο μικρός Γκάμπριελ να γεννήθηκε χωρίς πόδια, αυτό ωστόσο δεν στάθηκε αρκετό για να τον κρατήσει μακριά από την μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο, εντυπωσιάζοντας με την παρουσία του στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα.
Ο 11χρονος Βραζιλιάνος προπονήθηκε για μία εβδομάδα στις εγκαταστάσεις των Καταλανών στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, απέδειξε με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι η αγάπη για την «στρογγυλή θεά» και η θέληση, είναι ικανά να παρακάμψουν τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Φυσικά οι ιθύνοντες της ακαδημίας δεν θα μπορούσαν να μην μείνουν έκπληκτοι από από νεαρό Βραζιλιάνο, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι μαζί του προπονείται και ο γιος του Ντέκο.
Το... καμάρι του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, που πλέον αγωνίζεται στην Φλουμινένσε, δήλωσε μάλιστα σχετικά με τον 11χρονο ότι: «Μου είπε ότι είχε έρθει ένα φανταστικό παιδί που δεν είχε πόδια, αλλά έπαιζε πολύ καλά. Η ιστορία του είναι πραγματικά εντυπωσιακή».


Seleo.gr News 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !