Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

Για αρκετό καιρό θα θυμούνται ... τη μικρή περιήγηση της Ελούντας !

Για αρκετό καιρό θα θυμούνται ...
τη μικρή περιήγηση στη θαλάσσια περιοχή του Κόλπου της Ελούντας όσοι παραβρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στα εγκαίνια του εικαστικού γεγονότος της χρονιάς, της έκθεσης του Κώστα Τσόκλη στη Σπιναλόγκα.

Σύμφωνα με το Cretalive, οι περισσότεροι από τους προσκεκλημένους ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση των διοργανωτών της εκδήλωσης για μια μικρή βόλτα με καΐκι, η οποία όμως λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία.
Αυτό διότι το πρώτο σκάφος που παρέλαβε την ομάδα, λίγο μετά την αναχώρησή του, υπέστη βλάβη, με αποτέλεσμα να μείνει... μεσοπέλαγα και να κληθεί δεύτερο καΐκι για τη μετεπιβίβασή τους. Στη διάρκεια όμως της μετεπιβίβασης αυτής, ένας σύντομος αλλά έντονος κυματισμός, που προκλήθηκε από τη διέλευση ενός μεγαλύτερου σκάφους, είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές απείρου κάλλους, με τα ποτήρια της σαμπάνιας και τα πιάτα με τις φράουλες να φεύγουν προς κάθε κατεύθυνση, τους επιβάτες να προσπαθούν να γλυτώσουν τη βουτιά στη θάλασσα και να κρατηθούν απ' όπου μπορούν...
Ευτυχώς για όλους, το απρόοπτο αυτό συμβάν δεν είχε δυσάρεστες συνέπειες για κανέναν και η βόλτα συνεχίστηκε χωρίς περαιτέρω εμπόδια.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !