Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Πόσο ύψος έχει η Πέγκυ Ζήνα;


Πόσο ύψος έχει η Πέγκυ Ζήνα;
Επάνω στην πίστα δείχνει 1,84, κάτω από αυτήν 1,72. Κάτω από τις γόβες της ,όμως, πόσο ύψος έχει η ξανθιά λαϊκή τραγουδίστρια οέο; Ρωτήσαμε και μάθαμε από το κοντινό της περιβάλλον. Πάρε ανάσα.

Εάν ήταν μετοχή στο χρηματιστήριο δεν θα άγγιζε τους υψηλούς δείκτες. Αν ήταν άντρας, δεν θα ήταν Τσολιάς στην Προεδρική φρουρά , αν ήταν ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου δεν θα ήταν ο Φάρος της Αλεξάνδρειας. Αν ήταν κορυφή δεν θα ήταν το Έβερεστ.

Μπα σε καλό σου θα μας πεις; μας έσκασες.

Όχου βιαστικέ αναγνώστη θ’ αποκριθούμε εμείς.

Λοιπόν το ‘χω, η τραγουδίστρια έχει ύψος 1,57 αν προσθέσεις την 15ποντη γόβα αγγίζει το 1,72 και χωρίς να ξάσει τα μαλλί.

Μάθε επίσης τι μας αποκάλυψαν:


Μίνι φορέματα, πένσιλ παντελόνια αλλά και ψηλά τακούνια, προσθέτουν ύψος στην Πέγκυ όταν βρίσκεται πάνω στην πίστα. Στην τραγουδίστρια δεν αρέσει να είναι γυμνά τα δάχτυλα των ποδιών της κι έτσι, ακόμη και το καλοκαίρι, σπάνια θα επιλέξει να φορέσει πέδιλα, όταν πρόκειται να ανέβει στην πίστα. Αντίθετα, οι γόβες και οι μπότες είναι από τα αγαπημένα της αξεσουάρ. Όσο για τα μαλλιά της, οι αφέλειες είναι αυτές που επιλέγει.



Πηγή:aniwthoi.net

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !