Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Η φοιτήτρια με τα πιο sexy.. οπίσθια!Σάλος έχει προκληθεί στη Βρετανία με διαγωνισμό που διοργανώνει διαδικτυακό περιοδικό για να αναδείξει τη φοιτήτρια του Κέιμπριτζ με τα πιο σέξι οπίσθια!
Καθώς φαίνεται, μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στο Νο 1 πανεπιστήμιο της Ευρώπης και πέμπτο καλύτερο στον κόσμο, αφού εκτός από τα προφανή απαραίτητα προσόντα τώρα αξιολογούνται και τα… εξωτερικά χαρίσματα.
Ο διαγωνισμός ονομάζεται “Rear of the Year” και έχει ήδη συγκεντρώσει 100 σχόλια από τους ενθουσιασμένους κριτές. Πέντε κοπέλες έχουν ήδη δημοσιεύσει τα κάλλη τους στο διαδίκτυο, ελπίζοντας να στεφθούν οι φετινές νικήτριες.

Στην Αγγλία επικρατεί ανησυχία σχετικά με το διαγωνισμό, με τις φεμινίστριες να ισχυρίζονται ότι ορισμένα από τα λαμπρότερα νεανικά μυαλά της Βρετανίας επιτρέπουν στους εαυτούς τους να εκτίθενται ως “σεξουαλικά αντικείμενα”.
Ο 20χρονος συντάκτης του διαδικτυακού περιοδικού The Tab, Τζο Μπείτς (Joe Bates), υπερασπίζεται το διαγωνισμό λέγοντας ότι η ιστοσελίδα εφαρμόζει μια πολιτική που ενισχύει την ισότητα των δύο φύλλων, καθώς έχει διεξάγει έναν παρόμοιο διαγωνισμό με άνδρες
Okokoras

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !