Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Διαβάστε τι είπε o Ζακ Γαλιφιανάκης για το ελληνικό πρόβλημα.


Η νέα πολιτική κωμωδία με τίτλο ''The Campaign'' στην οποία πρωταγωνιστεί είναι η ιδανική αφορμή για να μιλήσει ο ταλαντούχος Έλληνοαμερικάνος κωμικός, Ζακ Γαλιφιανάκης, για την κατάσταση στην Ελλάδα.
''Η Ελλάδα είναι η χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και έφερε την ανθρωπότητα αντιμέτωπη με με το σουβλάκι και τη σπανακόπιτα. Μπορεί προς στιγμήν οι Έλληνες να προκαλούν μια οικουμενική δυσπεψία, να είστε όμως βέβαιοι ότι η χώρα τους δεν υποκύπτει, δεν τιθασεύεται και ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της'' αναφέρει.
''Η Ελλάδα θυμίζει κάπως τον εαυτό μου στην ταινία, από χέρι χαμένη, από θαύμα κερδισμένη'', δηλώνει σχετικά ο Ζακ, συνδέοντας την Ελλάδα με τον ρόλο του ως αφελή μικροαστό οικογενειάρχη που βρίσκεται ξαφνικά γερουσιαστής στην Ουάσινγκτον. Και προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά.
Σε όλη την διάρκεια του προώθησης της ταινίας, που βρίσκεται αυτή την στιγμή στο απόγειό της, ο Γαλιφιανάκης επιμένει να συνδέει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων με το ελληνικό πρόβλημα.
Όπως χαρακτηριστικά φαίνεται από δηλώσεις όπως ''Ποιο Hangover και πράσινα άλογα; Η Ευρώπη βράζει από τα οικονομικά προβλήματα και η Αμερική βρίσκεται σε ένα ίλιγγο που αγγίζει τους πάντες''.
''Στα παγκόσμια πολιτικά σαλόνια συζητούν αν ο Ολάντ θα αποδεχτεί καλύτερος από τον Σαρκοζί και αν η χώρα μου, η Ελλάδα, θα καταφέρει να βγει από το αδιέξοδο ή θα συμπαρασύρει στην βαρυστομαχιά του μουσακά και στην δυσπεψία του τζατζικιού ολόκληρο τον πλανήτη'' λέει χαρακτηριστικά.

news247

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !