Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Το γκόλφ με γυμνούς παίκτες είναι must!


Το γκολφ με γυμνους παικτες ειναι must! Σε ποιο μερος του κοσμου μπορειτε να το... δοκιμασετε;
Στη δυτική ακτή της Γαλλίας, όλα είναι φυσιολογικά εκτός από ένα... Το γήπεδο του γκολφ La Jenny Naturist Course όπου επιβάλλεται να παίξετε το δημοφιλές παιχνίδι γυμνοί! Δεν πρόκειται για φάρσα, είναι αλήθεια και μπορεί εσείς να έχετε εκπλαγεί αλλά πολλοί είναι αυτοί που τολμούν να παίξουν... με αυτούς τους όρους και μάλιστα χωρίς να νιώθουν ενοχές!

Μάλιστα, στον κόσμο των media το La Jenny Naturist Course έχει κερδίσει τον τίτλο του πιο cool γηπέδου γκόλφ  (γιατί άραγε;). Και όχι μόνο για την εκπληκτική θέα του και τις άριστες συνθήκες παιχνιδιού... Η απάντηση είναι μάλλον προφανής!
Ποιοι είναι οι όροι όμως για να παίξετε στο  La Jenny Naturist Course; Αρχικά, οι άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να αναδείξουν τις ικανότητές τους ... στο γκολφ πρέπει να βγάλουν ΟΛΑ τα ρούχα σας, προκειμένου να επιτραπεί η είσοδος τους στο γρασίδι. Δεύτερον, η συστολή δεν έχει θέση εδώ, έτσι οι παίκτες πρέπει να δείξουν σεβασμό για το σώμα και να μην προσπαθούν να κρύψουν οποιοδήποτε σημείο του. Από την άλλη πλευρά, ούτε η επίδειξη των προσόντων τους δεν επιτρέπεται...
Ακόμη, φωτογραφίες επιτρέπονται αυστηρά και μόνο από συγγενικά πρόσωπα και φίλους, ενώ οι παίκτες είναι αναγκαίο να κάνουν μπάνιο πριν ξεκινήσουν το παιχνίδι!
Κείμενο: Ανθή Παρασκευοπούλου

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !