Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Πλούτος, γυναίκες, σεξ, τρέλα στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Leonardo DiCaprio


"The Great Gatsby": 

Η εμμονή και η τραγωδία κρύβονται πίσω από τον νεαρό εκατομμυριούχο που παίζει ο ηθοποιός.


The Great Gatsby από Flixgr


Το πρώτο τρέιλερ του "The Great Gatsby" είναι εδώ και εντυπωσιάζει. Με πρωταγωνιστή το Leonardo DiCaprio στον ομότιτλο ρόλο, σκηνοθέτη τον Baz Luhrmann ("Romeo+Juliet", "Moulin Rouge!") και την συμμετοχή των Tobey Maguire ("Spider-Man") και Carey Mulligan ("Shame"), η ταινία είναι μια από τις πιο αναμενόμενες της χρονιάς.

Το σενάριο είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του F. Scott Fitzgerald, το οποίο θεωρείται κλασσικό της Αμερικανικής λογοτεχνίας. Με φόντο την Αμερική της δεκαετίας του 1920, η πλοκή ακολουθεί τον βετεράνο του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου Nick Carraway (Tobey Maguire) καθώς μετακομίζει στο Long Ιsland και γνωρίζει τον Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio), το μυστηριώδη εκατομμυριούχο γείτονά του που απολαμβάνει μια ζωή γεμάτη πάρτι, πολυτέλεια και πρεστίζ.
Ο Nick γίνεται μέλος του κύκλου του εκατομμυριούχου αλλά σύντομα συνειδητοποιεί πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Πίσω από το αστραφτερό παρουσιαστικό του Gatsby, η εμμονή, η τρέλα και η τραγωδία καραδοκούν.

Η ταινίας κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 25 Δεκεμβρίου 2012, και θα είναι διαθέσιμη και σε 3D.
cosmo

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !