Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

hi-tech εργαστήριο!


Ενα υπερσύγχρονο εργαστήριο καλλιέργειας ναρκωτικών είχαν στήσει στο διαμέρισμά τους δύο 19χρονοι, οι οποίοι συνελήφθησαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Οι νεαροί συνελήφθησαν στο Πολύγωνο από άνδρες της Δίωξης οι οποίοι εδώ και δύο εβδομάδες είχαν πληροφορίες για τη δραστηριότητα των δύο Αλβανών που εκτός από χασίς εμπορεύονταν και ποσότητες κοκαΐνης τις οποίες προμήθευαν σε συνομήλικούς τους στην ίδια περιοχή.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να διασταυρώσουν την πληροφορία και να βρουν τα ίχνη των δύο δραστών. Αφού παρακολούθησαν για αρκετές ημέρες το επίμαχο διαμέρισμα, αποφάσισαν χθες να πραγματοποιήσουν έφοδο, με αποτέλεσμα να πιάσουν στα πράσα τους δύο νεαρούς τη στιγμή που φρόντιζαν την καλλιέργεια της υδροπονικής κάνναβης (skunk).

Οι έμπειροι άνδρες της Δίωξης δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν την εγκατάσταση που είχαν φτιάξει μέσα στο διαμέρισμα οι δύο νεαροί δράστες, καθώς είχαν ακόμα και πρότυπο μηχανισμό που αύξανε ή μείωνε το φως ανάλογα με το ύψος του φυτού!

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 26 γραμμαρίων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 62 γραμμαρίων, ένα μίνι θερμοκήπιο καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης από τέντα ανάπτυξης βιολογικής καλλιέργειας, πλήρως εξοπλισμένο, με οκτώ δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας ύψους 5-40 εκατοστών. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 440 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα, δύο μοτοσικλέτες και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Στο μεταξύ, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έναν 26χρονο Ρουμάνο ο οποίος μετέφερε μέσα στο… στομάχι του μισό κιλό κοκαΐνη την οποία είχε προμηθευτεί από εμπόρους στη Βολιβία. Ο 26χρονος ήταν ένα από τα πολλά βαποράκια της νιγηριανής μαφίας που δρα στη χώρα μας και πλασάρει κοκαΐνη στις πιάτσες του κέντρου της Αθήνας.

Οπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ο νεαρός Ρουμάνος είχε τοποθετήσει την κοκαΐνη σε δώδεκα προφυλακτικά τα οποία είχε καταπιεί ώστε να αποφύγει τον έλεγχο στα διάφορα αεροδρόμια από Βραζιλία προς Ελλάδα. Βέβαια, έκανε το λάθος, και τελικά έπεσε στα χέρια των ανδρών της Δίωξης, οι οποίοι του χορήγησαν καθαρτικό, με αποτέλεσμα να αποβάλει τα προφυλακτικά με την κοκαΐνη.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !