Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Guardian: Μήνυμα μίσους στέλνει η πωρωμένη Χρυσή Αυγή!


Guardian: Μήνυμα μίσους στέλνει η πωρωμένη Χρυσή Αυγή!

Η απρόσμενη εκλογική επίδοση της «Χρυσής Αυγής», στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, έχει γίνει θέμα συζήτησης όχι μόνο στα ελληνικά media αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.Σε σημερινό δημοσίευμά του, ο βρετανικός «Guardian» γράφει ότι ο αρχηγός της οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος, γιόρτασε τα εκλογικά αποτελέσματα με απειλές προς πάσα κατεύθυνση ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στο αγαπημένο του θέμα: τους λαθρομετανάστες.


Πιο συγκεκριμένα τονίζει η βρετανική εφημερίδα: «Οι ακροδεξιοί εξτρεμιστές εισήλθαν στην ελληνική βουλή λαμβάνοντας το 7% των ψήφων των Ελλήνων πολιτών στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου.

Η επιτυχία αυτή ήταν ένα σοκ. Την ώρα που αυξάνεται η ακροδεξιά, ο ξενοφοβικός λαϊκισμός σε όλη την Ευρώπη, κάποια κόμματα, όπως η Χρυσή Αυγή είναι τόσο πωρωμένα με την υιοθέτηση της απειλής, του εκφοβισμού και τους υπαινιγμούς για χρήση βίας». Αργότερα ο συντάκτης του άρθρου παραθέτει και το μήνυμα μίσους του αρχηγού της νεοναζιστικής οργάνωσης σχετικά με το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης:

«Εξω από την χώρα μου! Εξω από το σπίτι μου! Πώς μπορούμε να το κάνουμε; Χρησιμοποείστε την φαντασία σας. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη σε όλα τα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες που γράφουν Χρυσή Αυγή με λευκά γράμματα».

Το άρθρο καταλήγει: «Αν η οικονομίες κάποιων χωρών της ΕΕ έχουν κλονιστεί, η δράση που αναλαμβάνεται για την ανόρθωσή τους ίσως δημιουργήσει μία νέα πολιτική που θα δώσει στους νομοθέτες σε Βρυξέλλες και Βερολίνο περισσότερα από όσα περίμεναν».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !