Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Οι τελευταίες αποδόσεις των bookmakers για τις εκλογές


Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, απόδοση, εκλογές 2012, Έλενα Ράπτη, εταιρείες σ

Με ελάχιστες ώρες να μας χωρίζουν από τις εθνικές εκλογές, τα στοιχήματα για το αποτέλεσμα δίνουν και παίρνουν. Τι πιστεύουν όμως τα γραφεία στοιχημάτων ότι θα βγάλει η κάλπη;

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας στοιχημάτων Unibet, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ως φαβορί για την τρίτη θέση καθώς εμφανίζει μικρότερη απόδοση σε σχέση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες το ΚΚΕ και τη ΔΗΜΑΡ.
Με βάση τα στοιχήματα η Χρυσή Αυγή θα αποσπάσει ποσοστό μεγαλύτερο του 3%, ενώ οι παίκτες εκφράζουν τις αμφιβολίες τους ότι η ΔΗΣΥ της Ντόρας Μπακογιάννη θα εξασφαλίσει την είσοδό της στη Βουλή.
Η πλειοψηφία αυτών που στοιχημάτισαν κρίνουν πως στην επόμενη Βουλή θα υπάρχουν 8 με 9 κόμματα ενώ σχετικά καλή απόδοση φαίνεται πως έχει η Αριστερά, η οποία εκτιμάται ότι θα συγκεντρώσει πάνω από 28% συνολικά.
Για τη θέση του πρωθυπουργού, φαβορί είναι ο Αντώνης Σαμαράς με απόδοση 2,15 με δεύτερο τον Λουκά Παπαδήμο ο οποίος ακολουθεί με 4,50 ενώ ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται πιο ψηλά από τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος έχει απόδοση 10 μαζί με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Πάνο Καμμένο.

Μεταξύ των βουλευτών που κονταροχτυπιούνται η Σοφία Σακοράφα κερδίζει την Άννα Βερούλη ενώ η Έλενα Ράπτη είναι φαβορί σε σχέση με την Εύα Καϊλή.
Στις μονοεδρικές φαβορί θεωρείται η Νέα Δημοκρατία η οποία θεωρείται πιθανό να κατακτήσει τις 7 από τις 8 περιφέρειες ενώ τα νέα δεν είναι καλά για τους Οικολόγους αφού τα στοιχήματα δεν τους δίνουν το μαγικό 3% για την εθνική αντιπροσωπεία.
iefimerida.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !