Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Νέα απίστευτη κομπίνα με πούρα ανακάλυψαν οι άνδρες του ΣΔΟΕ


Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Και φαίνεται ότι οι μαζικές παραγγελίες πούρων μέσω εταιρειών courier κίνησαν τις υποψίες των ανδρών του ΣΔΟΕ που ερευνώντας έφτασαν μπροστά σε μια νέα ευφάνταστη κομπίνα.
Νέα απίστευτη κομπίνα με πούρα ανακάλυψαν οι άνδρες του ΣΔΟΕ
Σύμφωνα με tovima.gr όπως προέκυψε από έρευνα των ελεγκτών του Υπουργείου Οικονομικών, τουλάχιστον 1.000 Ελληνες παρήγγειλαν ποσότητες πούρων από την Ισπανία, μεγάλης αξίας, μέσω Internet, χωρίς να καταβάλουν τους απαραίτητους δασμούς.

Η απώλεια εσόδων για το δημόσιο από την ανεξέλεγκτη διακίνηση πούρων .......από την ιβηρική χερσόνησο υπολογίζεται σε τουλάχιστον τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, ίσως, όμως, στην πορεία της έρευνας, το ποσό αυτό αποδειχθεί κατά πολύ μεγαλύτερο.Η έρευνα των στελεχών του ΣΔΟΕ προέκυψε μετά τον εντοπισμό δεμάτων που αποστέλλονταν μέσω εταιρείας courier από την Ισπανία, χωρίς να προσδιορίζεται το περιεχόμενό τους και τα οποία φαίνονταν να αφορούν ιδιωτική αλληλογραφία και ταχυδρόμηση μικρών προσωπικών αντικειμένων. Ομως, διαπιστώθηκε ότι σε αυτά τα δέματα αποστέλλονταν μαζικά ισπανικά πούρα. Οπως ανέφερε στέλεχος του ΣΔΟΕ «έχουμε διαπιστώσει ότι οι περισσότερες παραγγελίες γίνονται μέσω 3 - 4 sites που στέλνουν ισπανικά πούρα στην χώρα μας, με καταβολή περίπου 80 ευρώ, όταν τα ίδια πούρα πωλούνται στην Ελλάδα, με την καταβολή των σχετικών δασμών, περίπου 200 ευρώ.

Πλέον εκατοντάδες Ελληνες έχουν πληροφορηθεί το κόλπο με τα αφορολόγητα ισπανικά πούρα μέσω Internet και δίνονται μαζικές παραγγελίες. Η έρευνά μας εστιάζεται σε μία - δυο εταιρείες ταχυμεταφορών που αναλαμβάνουν την σχετική παραλαβή και διανομή των πούρων και οι οποίες θα έπρεπε να ζητούν παραστατικά για την καταβολή των φόρων. Θα βρούμε τους παραλήπτες των δεμάτων από την Ισπανία και θα ζητήσουμε να πληρώσουν, έστω και εκ των υστέρων, τους φόρους».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !