Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Δέκα μέρη για να κοιμηθείτε στην παραλία!


Δεκα μερη για να κοιμηθειτε στην παραλια!
Αν τα ξενοδοχεία με θέα στη θάλασσα δεν είναι αρκετά για εσάς... τότε πρέπει να ρίξετε μια ματιά στη λίστατου frommers.com με τα 10 μέρη όπου μπορείτε κυριολεκτικά να κοιμηθείτε στην παραλία...
Hayman Villas
Αυτές οι 8 βίλες, που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τον Αύγουστο του 2011, βρίσκονται στα νησιά Whitsunday της Αυστραλίας. Αποτελούν μέρος ενός θερέτρου με 4 εστιατόρια, παραλία, τροπικούς κήπους, μία λίμνη και μία πισίνα. Η κάθε βίλα διαθέτει ιδιωτική πισίνα, εξωτερικό ντουζ, ιδιωτική ταράτσα με θέα στη θάλασσα και υπέρδιπλο κρεβάτι.

Casa Sandra
Μόλις 2 ώρες μακριά απ' το Κανκούν στο νησάκι Holbox στο Μεξικό, βρίσκεται αυτό το boutique ξενοδοχείο με τις 20 πολυτελείς σουίτες ακριβώς δίπλα στον ωκεανό. Δύο αχυρένια ανάκλιντρα προσφέρονται για έναν υπνάκο στην παραλία, αν όμως αλλάξετε γνώμη το δωμάτιό σας είναι μερικά βήματα μακριά. Στο δωμάτιο θα βρείτε μία αιώρα στο μπαλκόνι, ενώ στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται μασάζ, γιόγκα και ρέικι.
Dakhla Surf Hotels
Η Dakhla στο Μαρόκο, είναι ο ιδανικός προορισμός για kitesurfing , εκεί που η έρημος συναντά τον Ατλαντικό Ωκεανό, 600 μίλια περίπου μακριά απ' το Μαρακές. Στην παραλία Lagoon beach, δεν θα συναντήσετε κύματα και βράχια, παρά μόνο καλό άνεμο. Για να ευχαριστηθείτε το μπάνιο στη θάλασσα, η καλύτερη περίοδος είναι μεταξύ Νοεμβρίου και Ιανουαρίου. Τα 22 μπανγκαλόου βρίσκονται ανάμεσα σε αμμόλοφους και περιλαμβάνουν διαμονή 2 ατόμων, 3 γεύματα και ιδιωτική βεράντα. Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο, μπαρ και μαγαζί με είδη surf.
Amanwana Resort
Το ξενοδοχείο αυτό, στο νησί Moyo της Ινδονησίας, διαθέτει 20 πολυτελείς σκηνές, 11 από τις οποίες βρίσκονται πάνω στην παραλία. Δεν μιλάμε φυσικά για τις συνηθισμένες σκηνές που έχετε στο μυαλό σας. Οι συγκεκριμένες, διαθέτουν κλιματισμό και μπάνιο, υπέρδιπλα κρεβάτια και μεγάλα παράθυρα.
Kosrae Village
Αυτό το θέρετρο καταδύσεων, που βρίσκεται στο Kosrae της Μικρονησίας, διαθέτει 10 παραδοσιακά σπιτάκια φτιαγμένα από φοίνικες, ακριβώς πάνω στην άμμο. Τα σπιτάκια, που είναι κρυμμένα μέσα στην πλούσια βλάστηση της ζούγκλας, ανάμεσα σε φοινικόδεντρα και δέντρα καρύδας, διαθέτουν ηλεκτρικό ρεύμα και ζεστό νερό, ενώ κάποια από αυτά έχουν ασύρματο δίκτυο.
The Jalousie Plantation
Χτισμένο σε μία πρώην φυτεία ζάχαρης μέσα σε ένα τροπικό δάσος στη Σάντα Λουσία, το πολυτελές αυτό θέρετρο διαθέτει 8 μπανγκαλόου, καθένα από τα οποία έχει ξύλινα πατώματα, ψηλά ταβάνια και τζακούζι σε ιδιωτική αυλή. Στις παροχές του ξενοδοχείου είναι και ο προσωπικός μπάτλερ, που μπορεί να σιδερώσει τα ρούχα σας, να ετοιμάσει το μπάνιο σας ή να σας σερβίρει σε ένα εστιατόριο σε οποιοδήποτε μέρος του νησιού.
Playa Viva
Σε αυτά τα υπαίθρια σπιτάκια, στο Μεξικό, θα γνωρίσετε μια πραγματική εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Κατασκευασμένα από μπαμπού, όλα τα σπιτάκια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, ενώ στις παροχές περιλαμβάνονται γεύματα, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, καθώς και μαθήματα γιόγκα. Στο θέρετρο υπάρχει και ένας ιερός χώρος αφιερωμένος στις χελώνες, όπου μπορείτε να βοηθήσετε νεογέννητα χελωνάκια να βρουν το δρόμο τους προς τον ωκεανό.
Medjumbe Resort
Αυτό το θέρετρο, στην βόρεια ακτή της Μοζαμβίκης, διαθέτει 13 σαλέ φτιαγμένα από φοίνικες, το καθένα με τη δική του αιώρα στη βεράντα, που έχει θέα στον Ινδικό Ωκεανό. Όλα τα σαλέ είναι κλιματιζόμενα και έχουν ιδιωτική πισίνα.
The Beach Hut
Αυτό το εξοχικό σπιτάκι στο Cornwall της Αγγλίας, χτισμένο από το 1920, διαθέτει ένα μεγάλο δωμάτιο που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 2 άτομα. Στο δωμάτιο υπάρχει κανονικός φούρνος, φούρνος μικροκυμάτων και νεροχύτης, ώστε να φτιάχνετε μόνοι σας το δείπνο σας. Η παραλία μπροστά απ' το σπίτι θεωρείται μία από τις καλύτερς για surfing στην Αγγλία.
OARS Rafting Trips
Εσείς γνωρίζατε ότι υπάρχουν παραλίες στο Grand Canyon στην πολιτεία της Αριζόνα; Κι όμως! Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε μία σκηνή και να κατασκηνώσετε εκεί ύστερα από rafting στον ποταμό Κολοράντο. Θα έχετε μία μοναδική ευκαιρία να ζήσετε για λίγο στη φύση και να κοιμηθείτε κάτω από τ' αστέρια.

Πηγή: frommer's.com

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !